Идва Третата национална катастрофа!


Идва Третата национална катастрофа!
Костадин Костадинов смята, че Третата национална катастрофа идва, ако българите не се опомнят
17 Март 2011, Четвъртък


„Опомнете се, събудете се, националната катастрофа е политическо дъно, от което много трудно се излиза!” С тези тревожни и страшни думи започва новата книга на Костадин Костадинов „Третата национална катастрофа”. Нейният автор смята, че през последните 20 години България е преживяла най-сериозното обезкървяване от Втората национална катастрофа през 1919-та година. А най-страшното тепърва предстои.



Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Историкът е оставил да говорят единствено и само железните и неоспорими факти. Всеки българин, който използва мозъка си и за друго, освен за слушане на чалга и гледане на цигански сериали, ще изпадне в ужасен потрес от цифрите в книгата. А те говорят страшни неща.

От 1990 до 2010 г. за нашата родина са изгубени безвъзвратно над 2 милиона души. Без да е водена пагубна война, без да е подписван акт на поражение. Тези хора са си отишли завинаги оттук и няма да се върнат.

Книгата приключва с 10 етнически карти, от които ярко си личи повсеместното изчезване на българите и агресивното нарастване на броя на неграмотните и необразовани, но с претенции за равноправие цигани. Костадин Костадинов нарича това „автогеноцид, който ние самите отричаме и от който не се интересуваме”. И добавя, че демографската катастрофа е в селата. Именно заради това живеещите в града гледат с осъдителен присмех на всички тревожни предупреждения за нея.

Книгата е изпратена на БАН, откъдето дълбокомислен мъдрец скастрил автора „Стига сте плашили хората бе, изчезването на селото е световна тенденция!”. „Нека отидем в съседска Румъния, да видим дали селото изчезва”, пали се гневно Костадинов. – „Или в Сърбия... Или в Северна Гърция, където има специална политика за подкрепа на селското население...”

 

По книгата е заснет филм със същото заглавие от СКАТ телевизия. Екипът обикалял из пусти места, предизвикващи плач, но най-тежко преживял село Голеш, община Кайнарджа. Където от 1 600 души, 800 са... деца. От циганския етнос.

Костадин Костадинов твърди, че към 2050 г. българите ще бъдат екзотичен елемент в собствената си държава. И необразованото мнозинство, което не владее езика, не умее да пише и няма елементарни социални умения, ще трябва да го управлява. Явно на това поколение българи е писано да загроби България, успяла да се въздигне след толкова тежки катастрофи. „Тази ще е последната”, уверява Костадин Костадинов.

Ако не вземем мерки. Веднага. Всеки от нас. И правителствата, които ще дойдат.



В категории: Новини , Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки