СКАТ на 17 години


СКАТ на 17 години
Екипът на телевизията и на в. "Десант" изненада собственика на двете медии Валери Симеонов с мощен телескоп
10 Февруари 2011, Четвъртък


С вълнуващо и високоградусно тържество в края на миналата седмица телевизия СКАТ отбеляза своята 17-годишнина. Една година преди да навърши пълнолетие равносметката на медийния тим е, че „без маска”, минавайки през жестока „турбулентност” и разтърсван от „10-та степен по Рихтер”, е успял за увеличи ъгъла на своя „паралакс” спрямо останалите продажни и слугинажни телевизии в страната.



Автор: Десант desant@desant.net

17 години като „изгнаници клети”, сякаш „прокудени от бащин край”, членовете на екипа „здравословно” отстояват своето „от българско, по-българско”, издигайки „глас” в защита на българщината и биейки неуморно звънеца за своя „час по България”, за „другата история”...

17 години СКАТ представлява един открит „телевизионен форум”, в който „фронтално”, „от упор” и „директно” обявява: „Да! Антимафия”, предприемайки ударно „Десант в неделя”. А в не едно „дискусионно студио” кънти оглушителния „резонанс” на всичко, скрито „зад фасадата”.

Дали подрастващите, които днес се забавляват със своя „биберон” утре ще разглеждат с трепет и умиление „стария албум” под „облаче, ле бяло”, не знаем. Но със сигурност край „църквата на мълчанието” те ще израстат като праведни християни. Всъщност, по-важното е, че всеки зрител може да намери своето предаване в програмата на СКАТ и да заяви: „Не мога да мълча”!

Така че, „Карай да върви, това е блус”! И на многая лета, скъпи колеги от най-българската телевизия”!



Любичецът на зрителите Стоян Физиев - народен певец и звукорежисьор в Много от водещите на телевизионните предавания взеха микрофона, за да отправят поздравления. Един от тях бе Пламен Павлов ( Управителят на софийския офис на С хора и танци до зори присъстващите демонстрираха завидно висок градус на настроението и искрено се забавляваха

В категории: Рожденици , Горещи новини , Фоторазказ

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки