Седмичен хороскоп


Седмичен хороскоп
Георги Сава Раковски, 2.04.1821, овен
31 Декември 2010, Петък


Овен. 21.03 - 20.04

Новата 2011-та ще разкрие пред вас грандиозни перспективи за вашето развитие. Това ще е година на смели постъпки и инициативи. Тя ще постави началото на нов период в живота ви. За да може напълно да развиете своя потенциал, ще трябва да си осигурите свобода на действията. Мнозина от вас ще пожелаят да променят радикално имиджа си и да се представят пред околните в нова светлина. Водещият




мотив, който ще направлява поведението ви, е силният стремеж към самореализация. Самите вие ще се удивите на това, на което се оказва, че сте способни. Още в началото на настъпващата година ще имате шанса да осъзнаете, че единствено от вас зависи съдбата ви.

В периода февруари-март вероятно ще бъдете въвлечени в конфликт с човек, който се ползва голям авторитет през вас. Не е изключено интересите ви да влязат в противоречие с мнението на вашите началници или някой от родителите ви. Ще ви се наложи да преосмислите професионалните си приоритети и да потърсите други пътища за своята реализация. За много от вас това ще бъде повратен момент в кариерата ви. Бъдете проницателни и се старайте да сте по-пластични и винаги готови за компромиси. От март до април се очаква отношенията с любимия ви човек да бъдат по-обтегнати. И ако конфликтите помежду ви и сега не са рядкост, но държите на отношенията си и искате да ги запазите, то наберете нужното търпение и се подгответе да изчакате по-добри времена.

Лятото и есента ще бъдат много плодотворни в професионален план. Някъде през май-юни ще започне по-светлият и по-радостен период на тази година, когато ще може да „ожънете“ плодовете на своите усилия. Оттук нататък ще започнете да печелите повече, което ще бъде свързано не само с положителните промени в службата ви, но и с получаването на изгодни допълнителни предложения за работа. През юли, а също и през октомври, може да ви повишат в длъжност или да се преместите на ново, доста по-престижно и добре заплатено работно място. Това е времето, когато чувствително ще усетите своето влияние и власт. Колкото по-големи задачи си поставите в началото на годината, толкова по-значителни ще бъдат постиженията ви през лятото и есента. Към края на годината брачните ви отношения ще укрепнат и ще обновите кръга на своите познати с много интересни хора.

Телец. 21.04 - 21.05

През настъпващата ще усетите, че нещо все ви пречи да се придвижите напред. Примирете се със съществуващите ограничения и се постарайте да извлечете полза от това. Първите месеци на 2011 г. са подходящи да осъзнаете своите възможности и да се съсредоточите върху изучаването на различни духовни практики. През вас ще се разкрие много от това, което преди е оставало в тайна за вашата персона. Ще прозрете истинските мотиви на околните и ще може да се предпазите, ако се опитват да ви излъжат.

Тези от телците, които учат във висше учебно заведение, ще се сблъскат с известни трудности през февруари и март. Периодът не е благоприятен и за изглаждане на отношения с представители на закона.

През март-април вашето самочувствие ще се влоши, а работоспособността ви ще намалее. Пазете се в този период от преохлаждане и простудни заболявания. Някои хронични заболявания също може да започнат да напомнят за себе си. Така че това няма да е най-доброто време за интензивно натоварване на работното ви място. Но ако не се претоварвате, ще избегнете възникването на проблеми със здравето.

В началото на лятото пред вас ще се открият нови перспективи, а предишните ограничения ще останат в миналото. За този период от годината телците ще бъдат оптимистично настроени и готови да си поставят грандиозни задачи. Тези, които имат свой бизнес, вероятно ще разширят географията на своята дейност и ще я направят по-мащабна. Те успешно ще съчетават туризмът, почивката и проучването на новите пазари. Времето е много подходящо за икономическа експанзия и излизането зад граница. Ако тогава си поставите амбициозни задачи, самите вие ще се изненадате колко скоро ще се въплътят в реалност. В същия този период твърде лесно и бързо ще може да научите някой чужд език и дори някоя нова дисциплина. В края на годината ще укрепнат позициите в трудовия ви колектив и е възможно да ви повишат в длъжност или да ви поверят по-отговорен пост.

Близнаци. 22.05 - 21.06

През новата година ви очакват много промени. Преди всичко ще се промени информационната среда около вас. Ако сте активен потребител в интернет пространството, навярно между февруари и април ще смените форума или сайта, в който обикновено осъществявате общуването си. Но всякакви ваши опити да заемете лидерско положение в дадена социална група, към която принадлежите, ще претърпи фиаско. Независимо от високата ви активност, няма да ви достига вътрешна стабилност и може да се случи така, че да прекарате безсмислено голяма част от свободното си време.

Не всички от новите ви запознанства през годината ще се окажат дълговременни. Отношенията с любимия ви човек може да премине критичната линия някъде в края на март или началото на април. Една от причините за това ще бъде дилемата, която ще ви разкъсва между приятелите и обекта на вашата симпатия. Семейните близнаци пък през този период ще изпитат известни безпокойства около успеха в училище на децата си. Покрай всичко това мнозина от вас може да почувстват, че са лишени от най-важното, което може наистина да ги зарадва – любовта.

В началото на лятото ще усетите сериозни промени в себе си. Ще ви връхлети умора от суетата и шума и ще закопнеете за уединение и спокойствие. В такъв момент се отдайте на изучаването на психология, езотерични практики и духовно самоусъвършенстване. В края на лятото и началото на есента, ако сте бизнесмен или предприемач, ще отбележите ръст на доходите си. В началото на юли и през октомври-ноември ще сключите много изгодни сделки, които ще ви донесат големи доходи. Този период е благоприятен и за терапия, възстановяване на здравето и лечение на хронични заболявания. Тези от вас, които имат сериозни травми, сега бързо ще възстановят своята работоспособност. В края на годината е добре да се отправите на кратко туристическо пътуване, което ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие.

Рак. 22.06 - 23.07

2011-та ще ознаменува промени в професионалната ви дейност. Основни промени в тази насока ще произтекат в периода от февруари до април включително. Съществува риск тези от раците, които заемат много високи длъжности, да се разделят с тях. А търканията с бизнес партньорите ви може да ви лишат от поддръжката на влиятелни хора, което съществено ще отслаби вашите позиции. Като капак на всичко, няма да може да разчитате на подкрепата и разбирането на членовете на вашето семейство или близките си роднини. Като цяло кариерата ви ще влезе в противоречие с интересите на цялата ваша фамилия.

През идната година е препоръчително да не сте твърде амбициозни и да цените това, което имате. В противен случай ще изгубите много повече, отколкото ще придобиете. Лошият ви период ще завърши към началото на лятото, отстъпвайки място на много по-благоприятно за вас време. През лятото и есента ще започнат да се изпълняват заветните ви желания. През юни може да ви поканят за компания в далечно туристическо пътуване и това събитие ще постави началото на позитивното ви близко бъдеще. Сега може да правите спокойно грандиозни планове, които непременно ще се сбъднат. Шансът ще е на ваша страна и вие ще получавате подаръци от съдбата или от участия в лотарии, или от успешно вложените ви инвестиции. Към края на годината ви очаква повече работа вкъщи. Възможно е да ви се наложи да направите ремонт на жилището си. Нарастват и шансовете ви да се уредите с наследство.

Лъв. 23.07 - 23.08

За много от лъвовете 2011-та ще бъде важен етап по пътя към духовно съвършенство. Ще бъдете озарени от желание да получавате нови знания и да постигнете ново ниво на осъзнаване на действителността. Предстои ви да преразгледате предишните си представи за морални принципи, правила и норми за живот и какво трябва да правите. Годината ще ви предложи и интересни пътувания, но не е за препоръчване да се отправяте на дълъг път в края на февруари и през втората половина на март. В този период студентите ще срещнат затруднения при взимането на изпитите си. Не са изключени и усложнения от юридически характер. В края на май и началото на юни ще настъпят позитивни промени в живота ви. Основно успехите ще бъдат в областта на професионалното ви развитие. Кариерата ви ще се придвижи чувствително напред, като мнозина от вас през лятото и есента ще успеят да си намерят работа с по-висок социален статус. За тези, които имат амбиции да постигнат върхове в кариерата си, ще настъпи звездният им час. Подобен благоприятен момент за това се случва на 12 години, затова не изпускайте шанса си. Дори и тези, които не се стремят към високи длъжности, ще почувстват подобрение на работното си място в началото на юли и края на октомври. И ако отрано сте си поставили определени цели и задачи, то през второто полугодие много от тях ще намерят най-благоприятно развитие. В края на годината ще се стабилизират отношенията с роднините ви и брачната половинка. Ще се избавите също от излишните контакти, които не ви носят нищо повече от нервно напрежение и празно бръщолевене.

Дева. 24.08 - 23.09

През първата половина на 2011 г. ще преминете през редица житейски изпитания, докато второто полугодие ще е характерно с по-благоприятни събития и щастливи преживявания. От самото началото на годината е добре да се настроите за промени, които трябва да посрещнете с позитивна нагласа, макар да не може да се каже, че всички те ще бъдат положителни. Най-напрегнато ще бъде през първите шест месеца, особено от февруари до април включително. Основните проблеми ще са финансови и то най-вече ще са свързани с парите ви в банки и взетите на заем кредити. Недостигът на пари и нарасналите ви апетити може да ви вкарат в неприятни дългове. А влагайки средства в съмнителни проекти, рискувате да ги загубите безвъзвратно. Когато взимате решения, предпочитайте не толкова доходните, колкото по-надеждните варианти. Не давайте на никого заеми. До началото на лятото вашите доходи ще са крайно нестабилни.

От юни до края на годината ще започне нов, по-светъл и радостен период. Ако сте семейни, ще почувствате рязко подобрение в съпружеските ви отношения. Децата ви също ще ви зарадват с успехите си. На самотните деви това време на годината обещава прекрасна почивка и романтични приключения. Пътуванията ви няма да минат без изживяването на класически курортен роман. Наслаждавайте се на живота и се отдайте на пълна релаксация. Към края на годината финансовото ви положение ще се стабилизира.

Везни. 24.09 - 23.10

Настъпващата годината при вас ще протече нееднозначно. Условно тя може да бъде разделена на първо и второ полугодие, които ще се различават съществено по характера на събитията си. Най-проблемен ще бъде периодът от февруари до април. Основни проблеми тук ще раждат съпружеските отношения и деловите ви партньорства. Ако между вас и брачната ви половинка и по-рано са възниквали конфликти, то сега се гответе за нова криза. Ако искате да съхраните брака си, трябва да се въоръжите с търпение. С настъпването на есента всичко ще си дойде по местата. В деловите ви партньорства също може да настъпят конфликти, които не е изключено да доведат и до поделяне на имуществото и дяловете в бизнеса.

В началото на лятото ще почувствате, че ситуацията се променя към добро. Времето ще е подходящо за самоусъвършестване и придобиване на професионален опит и по-висока квалификация.

Значително ще може да подобрите жилищните си условия през есента, като ремонтните и строителните работи ще протичат успешно. В този период семейството ви ще живее в охолство и комфорт. Ще получите осезателна помощ и подкрепа от своите родители. Ако искате да закупите някаква недвижимост, то най-удачното време за това е началото на юли и краят на октомври. В края на годината самотните везни ги очаква романтично запознанство. Чувствата ще бъдат сериозни и любовта, която ще ги връхлети, ще остане с тях задълго.

Скорпион. 24.10 - 22.11

Новата 2011 г. ще ви донесе благоприятни промени в личния ви живот, макар че те няма да настъпят веднага. В края на зимата и през цялата пролет ще се оплаквате от проблеми със здравето и на работното ви място. В този период наистина защитните ви сили ще бъдат отслабени и всякакви простудни заболявания може да доведат до сериозни усложнения. Особено внимавайте да не изстинете в края на февруари и през март. Този период ще е неблагоприятен и за ежедневната ви работа и отношенията с колегите ви. Не допускайте да бъдете въвлечени в интриги. С приближаването на лятото този напрегнат период постепенно ще отмине и ще ви просветне.

В края на май и началото на юни самотните скорпиони ще осъществят романтично запознанство. Сега ще разберете, че наистина сте срещнали своята половинка. Отношенията ви ще се развиват хармонично и стремително и дори е възможно в началото на юли или през октомври да решите да ги оформите официално в брак. В същото време семейните двойки ще укрепят своите отношения и ще изгладят контактите си с родствениците си, ако преди това е имало някакви търкания. Този период ще е удачен и за студентите, които без проблеми ще си взимат изпитите. Кръгът на вашите познати ще бъде обновен. За бизнесмените второто полугодие ще е свързано с оживление в деловите партньорства и сключването на изгодни договори. Добре ще протичат пътуванията, свързани с разширяването на деловите ви контакти. В края на годината е възможно да ви посветят в семейна история, която досега са държали в тайна от вас.

Стрелец. 23.11 - 21.12

За мнозина от вас годината ще ви донесе осъзнаването, че в живота е важно човек да има хубава работа и да е професионалист в избраното от него поприще. В края на зимата и през цялата пролет ще бъдете настроени на леко и безгрижно прекарване на времето си. Ще ви привличат ярките витрини на нощните заведения, ресторанти, клубове и концертни зали. Но желанието ви да се развличате ще се сблъска с ограниченията на паричните ви ресурси.

Движеща сила на вашето поведение в този период ще е търсенето на романтични връзки. Но припряността ви в тази насока може да доведе до нестабилни връзки. Едва ли ще ви се отдаде точно сега да установите сериозни отношения. Редуването на неудачите в личния ви живот и безпаричието ще ви накара да гледате по нов начин на живота.

От края на май за вас ще започне нов период, който ще продължи през цялото лято и през есента. Вече ще сте уморени от напразното прекарване на времето си и ще осъзнаете, че трябва да се хванете на работа. През юли вашите доходи ще нараснат рязко и това ще продължи до края на годината. Този период е подходящ не само за работа, но и за решаването на отдавна наболели материални проблеми и осъществяването на дълго отлагани покупки. Не търсете високи длъжности и престиж на работното си място. Съсредоточете се повече върху усъвършенстването на професионалните ви умения. Това ще ви даде уникален шанс за относително кратък срок да постигнете ново ниво в кариерата си. В края на годината ще се сдобиете с много стабилни и надеждни приятели.

Козирог. 22.12 - 20.01

Очаква ви една повратна година във вашия живот. В края на зимата и през цялата пролет ще бъдете съсредоточени върху сложните и нееднозначни отношения в семейството ви, с близките ви хора, роднини или родители. Волю неволю ще бъдете въвлечени в тези събития, като не е изключено да става дума за много сериозни спорове. Препоръчително е да се въоръжите с търпение и стоически да изчакате тези моменти да отминат.

В началото на лятото страстите ще поутихнат и лошите отношения във фамилията ви ще се изчерпат от само себе си. От края на май ще започне по-светъл и радостен период в живота ви, който ще продължи до края на годината. Вероятно ще промените имиджа си и ще подходите поновому по много въпроси. Вече по-често ще се появявате по купони и ще почувствате в себе си нарастващ творчески подем и желание да получавате повече радости и удоволствия от живота. Самотните козирози ще срещнат любовта си, която ще ги залее с мека и ласкава вълна на щастие. Семейните представители на зодията пък ще посвещават повече време на възпитанието на децата си, които, от своя страна, ще ги радват с успехите си. Отделяйте повече време да творческа дейност, като дарявате радост на себе си и близките ви. В края на годината може да очаквате положителен напредък в кариерата и финансите ви.

Водолей. 21.01 - 19.02

През 2011 г. ви предстои значително обновяване на приятелския ви кръг и хармонизиране на отношенията в семейния ви живот. Това ще става поетапно в течение на цялата предстояща година. Краят на зимата и пролетните месеци не обещават особени успехи. В този период ще се сблъскате с редица усложнения. Най-трудно ще бъде на онези от вас, които още учат. Интелектуалното напрежение ще е доста голямо, а резултатите ще са недостатъчни, за да се счита за успешен процеса на обучение. Този период ще бъде свързан и с редица трудности в общуването с вашите познати, като непрекъснато ще чувствате нарастване на неразбирането помежду ви. Опитите да си изясните отношенията няма да доведат до нищо друго, освен взаимно изнервяне. След серия от конфликти ще разберете, че по-нататък е невъзможно да поддържате контактите си и около вас ще се образува известен вакуум. Всякакви опити да се обзаведете с нови познанства ще бъдат неуспешни. Това състояние на дефицит в общуването и разочарование от хората ще продължи до лятото.

От началото на юни много от това, което преди ви е вълнувало, ще изчезне и ще изгуби своята значимост. Вместо това вие отново ще преоцените живота си и ще разберете колко е важно за вас да поддържате добри отношения в семейството и с родителите си. Те ще станат ваша надеждна опора и може да сте сигурни, че никога няма да ви предадат. Мнозина от вас в този период ще се заемат с грандиозен ремонт, който успешно ще завършат до края на годината. Благодарение на вашето старание, домът ви ще стане по-просторен и уютен.

Риби. 20.02 - 20.03

Още от началото на годината чак до месец май вниманието ви ще бъде напълно погълнато от решаването на материални проблеми. Тогава разходите ви съществено ще нараснат, а в същото време ще ви е трудно да запълните дупките в бюджета си. Затова не се захващайте с мащабни проекти, изискващи големи финансови вложения. Това особено много се отнася за частните предприемачи и бизнесмени. Нивото на доходите ви ще е крайно нестабилно с тенденция за натрупване на дефицит. В тези условия ще ви е трудно да се справите със собствени сили и ще се замислите да вземете кредит. Но така само рискувате да задълбочите лошото си положение. Ако сте наемни работници, знайте, че по това време не ви очаква повишение на заплатата ви и ще бъдете принудени да икономисвате от разходите си.

След началото на лятото приоритетите ви рязко ще се променят и материалните въпроси няма да ви вълнуват толкова много. Вниманието ви ще бъде насочено към търсенето на нови приятели, които сега ще бъдат готови да ви окажат всякакви услуги, а техните съвети ще ви изведат на правилния път. През летните месеци и през есента вашият интелект ще проработи като най-добрия компютър на света. Бързо и без особени затруднения ще можете да овладеете всякакви сложни познания, за които по-рано само сте можели да мечтаете. Плановете за бъдещето, които си съставите в началото на юли, ще имат мощен потенциал за реализация. Всички предишни трудности ще изчезнат и в края на годината ще може да се отдадете на духовно самоусъвършенстване.



Тодор Александров, 4.03.1881, риби Гоце Делчев, 4.02.1872, водолей Христо Ботев, 6.01.1848, козирог Петко Киряков Калоянов - капитан Петко войвода, 6.12.1844, стрелец Павел Бобеков, 26.10.1852, скорпион Марин Дринов, 20.10.1838, везни Николай Хайтов, 15.09.1919, дева Стоян Заимов, 12.08.1853, лъв Васил Иванов Кунчев - Левски, 18.07.1837, рак Ильо Войвода, 28.05.1805, близнаци Ген. Владимир Вазов, 14.05.1868, телец

В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки