Мол без магазини отвори врати в Русе


Мол без магазини отвори врати в Русе
Тълпи от русенци се струпаха пред вратите на „Мега Мол Русе“ в очакване на големи промоции, но останаха изненадани, че магазините в него още не работят
11 Декември 2010, Събота


Пореден куриоз израстна тези дни на русенска почва и хвърли сянка на всички останали недоразумения, родени през годината в крайдунавския град. Надпреварата кой от всичките новостроящи се търговски центрове в него ще посрещне пръв клиенти, бе спечелена от «Мега Мол Русе», който отвори врати на 25 ноември. Куриозът обаче е, че в него няма магазини.



Автор: Иван Ванев

От рекламно съобщение стана ясно, че откриването на търговските обекти в МОЛ-а ще става поетапно, но не открихме подробности как и кога ще стане това. Засега при рязането на лентата своя първи филиал в града откри „ДМ дрогеримаркт“, специализиран в предлагането на козметични и здравословни продукти.

Слуховете, че в заветния ден – 25 ноември, тук ще отвори врати и супермаркет от веригата „Пикадили“, струпа около 200 русенци пред търговския център в очакване на привлекателни промоции. Те обаче останаха с празни ръце, след като установиха, че в сградата работят само книжарница, аптека и дрогерия и няма да намерят банани по 69 стотинки... В последствие се разбра, че „Пикадили“ ще заработи на 2 декември и блъсканицата за евтини стоки се отложи за тогава.

По принцип е предвидено в „Мега Мол Русе“ да има 70 магазина, а също така детски център, боулинг и билярдна зала, както и няколко кафенета, ресторанти и заведения за бързо хранене. Планира се търговското чудо да достигне пълния си капацитет чак в края на февруари.

 

 

В същото време се разбра, че на 21 декември врати ще отвори и вторият местен Mall Rousse. И тук повечето магазини ще заработят едва през пролетта, но поне ще бъде отворен огромният хипермаркет Carrefour и 10 кинозали на Cinema City.



В категории: Новини , Парадокси , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки