Седмичен хороскоп


15 Октомври 2010, Петък


Овен. Първата половина на периода е много подходяща за обучение и разширяване на знанията ви. Сега е времето да се запишете на различни курсове. Очаква ви успех по време на пътувания зад граница и при общуването с чужденци, а също и при посещение на места, където досега не ви е стъпвал кракът. Краят на седмицата подхожда за изглаждане на проблемите в личните ви отношения. Потърсете техните решения заедно със своята половинка.




Телец. Предстои ви да решавате успешно въпроси, свързани с данъци, такси, наследство, кредити и инвестиции. Ще се радвате на късмет и ако ви се наложи да защитавате интересите си в съдебната зала. В интимната сфера началото на седмицата ще бъде доста по-емоционално от обичайното. За работа, особено ако тя е интелектуална, по-подходяща ще е втората половина на периода. Помислете за започването на здравословен начин на живот.

Близнаци. Началото на тази седмица ще е благоприятна за решаването на всякакви проблеми, засягащи личните и деловите ви взаимоотношения. Ще станете по-открити и по-емоционални по отношение на любимия си човек. Тъкмо сега ще може да направите връзката си по-топла и по-откровена. През втората половина на периода ще може да се отдадете на всякакъв вид интелектуално творчество и ще имате повече време за своето хоби.

Рак. През първата половина на периода ще проявявате по-емоционално отношение към работата си. Сега и контактите с колегите ви ще бъдат по-искрени и естествени. От една страна, това ще спомага за подобряване на сътрудничеството и екипната работа, но от друга, ще ви направи по-уязвими на външни въздействия. В края на седмицата ще ви се наложи да решавате семейни проблеми, като може да разчитате на подкрепа от страна на роднините ви.

Лъв. Разположението на планетите ще ви предразполага към романтични настроения. Сега склонността ви към флиртуване ще нарасне, като не са изключени нови запознанства и любовни срещи. Времето не е лошо за отдих и развлечения, както и за посещения на купони и нощни клубове. През втората половина на периода благоприятно ще се развиват пътуванията на близки разстояния, особено ако вие сте техните инициатори или използвате личния си автомобил за пътешествията.

Дева. В началото на седмицата ще се наложи да решавате семейни въпроси. Благодарение на повишената ви емоционалност, ще можете ефективно да преодолеете проблемите и да постигнете взаимно разбиране. Втората половина на седмицата ще ви донесе добро развитие на финансовите ви дела. Сега ще си разработите твърде логични стратегии за управлението на личния ви бюджет, които ще ви помогнат не само да запазите, но и да увеличите спестяванията си.

Везни. Началото на периода е подходящо за кратки пътувания. Самите пътешествия, както и смяната на обстановката, които те ще ви донесат, ще се окажат приятни за вас и ще ви заредят с много положителни емоции. В края на седмицата ще се засили вашата любознателност. Интересувайки се от най-различни теми, вие лесно ще усвоявате информацията, макар и да вършите това твърде повърхностно. Но за нещата, които ви засягат лично вас, ще бъдете по-задълбочени.

Скорпион. Разположението на планетите предвещава настъпването на благоприятен период за извършването на финансови операции и боравене с пари и материални ценности. И тъй като ще се окажете твърде привързани към заобикалящите ви вещи, сега не е моментът да се отървете от ненужното. Но пък седмицата е подходяща за извършване на покупки. В почивните дни ще ви налегне желание да се усамотите, за да обмислите на спокойствие плановете и проектите си, както и да конкретизирате целите, към които се стремите.

Стрелец. Ще забележите, че поведението ви става все по-открито и непосредствено. Това допълнително ще привлече към вас вниманието на околните и ще повиши вашето обаяние. В течение на първата половина на седмицата може да се подложите на различни козметични процедури или промяна на външния ви вид. С приятелите ще имате по-активно общуване през почивните дни.

Козирог. Началото на седмицата ще е много благоприятно за релаксация и възстановяване на силите ви. Ще забележите, че усамотявайки се или почивайки, бързо ще се заредите с енергия, докато в същото време активната работа ще ви довежда до излишно претоварване. През втората половина на периода ще можете да обмислите добре своите цели и начините за постигането им. Разчитайте за реализирането на плановете си единствено на собствените си способности и възможности.

Водолей. Разположението на планетите ще направи общуването и взаимодействието с вашите приятели много по-открито и топло. През първата половина на периода у вас може да възникнат нови планове, от осъществяването на които ще бъдете заинтересовани преди всичко емоционално. А това ще ви помогне за се заемете с реализирането им с повече ентусиазъм. Очаква ви успех в научната и изследователската работа, както и в търсенето на нужната ви информация.

Риби. Сега е моментът да разберете към какво точно се стремите и какви нови ваши желания трябва да поставите на първо място. След като определите целите си, вече ще ви бъде лесно да ги постигнете. Решаването на въпроси, свързани с инвестиции, кредити и данъци оставете за втората половина на седмицата, когато ще можете спокойно да огледате нещата от всички страни и да вземете правилното решение.



В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки