Циганин да си в тази държава


12 Октомври 2010, Вторник


Първо ще живееш на гърба на тези, които блъскат по 12 часа тежък труд, за да се изхранят. Както да нахранят и теб. После ще им покажеш среден пръст, като дойдат да ти искат сметките за ток и за вода. Накрая ще отърчиш в Хага и ще се ожалиш, че ти отнемат човешките права. За да друснат глоба на държавата, която те хрантути. А парите ще ги плащат тези, които и без друго работят вместо теб.



Автор: Севдалина Пенева, peneva@desant.net

И тъкмо ще си заживееш доволно живота, когато системата пак ще те прецака. Минал си... в групата на мнозинството. И вече няма кой да те издържа.

Нещо такова ще трябва да е минало през ума на Сорос, който далновидно реши да инвестира маса пари в бъдещето на новата каста цигани – на тези с бели докторски престилки и черни съдийски тоги. За да си има под ръка готови, отгледани и предани кадри, цяла нова армия от електорални единици, които утре ще решават кой ще бъде премиер. Естествено под благовидния предтекст, че изпълнява тежката мисия, наречена „интеграцията на ромите“. Всъщност, ние всички знаем, че безплатен обяд няма. Каква ли ще бъде цената на Сорос за това, че ще превърне насила няколко стотици роми във висшисти?



В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки