И Русе потъна в боклук


И Русе потъна в боклук
07 Октомври 2010, Четвъртък


Нещастните революционери, чиито кости бяха грубо и светотатствено извадени от гробовете им в Парка на възрожденците в Русе и поставени в т. нар. Пантеон на възрожденците – сграда, която мяза повече на турска баня, биха се обърнали още веднъж, ако видят каква мизерия и воня се носят пред тяхната последна обител. А какво ще си помислят чужденците, като видят „колко много“ българите тачат своите



Автор: Иван Ванев, снимка: Авторът

борци за свобода... Само това лято в Русе акостираха над 300 туристически кораба с пасажери от цял свят, които се разходиха из потъналия в боклуци център на най-европейския град в страната ни.

Явно обаче от сметопочистващата фирма „Титан“ не се трогват особено от грозната и отблъскваща гледка. Вероятно собствениците на ЦСКА смятат, че така или иначе отпадъците няма къде да избягат, докато им дойде кефа на боклукчиите да се размърдат и да почистят града. Най-много вятърът да поразнесе малко събраната смет, а безпризорните кучета и котки да се поровят невинно в нея. При положение, че цяла България тъне в боклуци, баш Русе ли ще прави изключение?!



В категории: Новини , Общини , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки