Поредният гей-парад


Поредният гей-парад
25 Юни 2010, Петък


Едва ли целуващи се мъже, ексцентрично облечени травестити и прегърнати лесбийки са най-приятната гледка, на която човек може да се любува по нашите улици. На 26 юни обаче в София ще се състои поредният парад за манифест на ненормалните наклонности у някои от нас. Вече всяка година гей обществото в България напомня за себе си, шествайки безгрижно из родните градове.

Странно се менят нравите с времето! До преди 60-70 години по улиците се извършвали литийни шествия с хоругви и икони в чест на големи християнски празници. След това литиите бяха заменени с



Автор: Десислава Главева

манифестации, в които хоругвите и иконите бяха изместени от портрети на Вожда, членовете на Политбюро и партийни лозунги. Днес отново се възвърнаха старите традиции да се провеждат литийни шествия с хоругви и икони. Но с тях се появиха и други шествия – не на Светостта, чистотата и Вярата, а на греха, сквернотата и безверието. Шествия, които вместо да благославят и освещават българската земя, я оскверняват.

За християнските литии се казва, че „Когато шества кръстен ход, адът трепери!” Защото тогава Кръстът, иконите на Спасителя, Божията Майка и християнските светци благославят нашите улици и освещават цялата родна земя. Но сега може да се каже, че „Когато има гей-парад, адът се отваря!” За да излезе оттам и се разлее по нашите улици смрадният дъх на преизподнята, от която се раждат всевъзможни пороци и извращения. И как после сред полъха на този скверен дъх няма да има по улиците насилия и кражби, убийства и нещастия?! Трябва да е ясно, че винаги жънем онова, което преди това сме посяли. За пример може да ни послужи историята на Содом и Гомор в Свещеното Писание. Жителите на тези градове станали нарицателни именно със сексуалните си извращения. Те дотолкова се разюздали, че били нетърпими и за околните народи. Тогава чашата на Божието дълготърпение преляла и Господ изпратил огън и жупел от небето, с което изтрил тези два града от лицето на земята. А днес на тяхно място се намира безжизненото Мъртво море, пълно единствено с кал и сол, за да напомня во веки тяхната история и техния край.



В категории: Традиции , Коментари , Вяра , Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
До бай Хайван
28.06.2010 22:18:44
0
0
http://4321.bulboard.com/

Ето тук можеш да влезеш и да пригласяш на един простак наречен Стоян Христов по известен като Гласоподавател във форума на democrati.org откъдето беше изгонен.
Лика сте си прилика! Атакяр до мозъка на костите си!
Не съм виждал по-отвратителен човек във форумите!

А ти какво още ли си за Сидеров бе старчок? Не ти ли увря дървената неразбрана тиква още?

СКАТ като направят партия мамицата ви мръсна атакярска ще разгонят!

4
та6кяна
27.06.2010 12:29:36
0
1
Бургазлията е напълно прав
3
БАЙ ИВАН
26.06.2010 14:40:48
0
0
Забравихте,да напишете,че Сидеров е виновен.Що така?
2
баба Буна
26.06.2010 12:08:41
0
2
Бе що не вземете да ги пратите в газовите камери тия момочета и момичета, дето са по- различни от нас.
И си попълнете списъка от различни като се консултирате със записките на Хитлер- хомо, цигани, евреи, артисти, писатели, художници, комунисти, мислещи, знаещи, а бе всичко, което не сте вие.
1
бургазлия
26.06.2010 12:04:54
0
2

Кой пречи на отците да организират литийни шествия с хоругви?
И къде бяха през всичките тези 60-70 години- в ДС....
Отците да вземат да си плащат данъците, да издават касови бележки и фактури, като продават туй- онуй в храмовете, пък тогава ще вземем да ги уважаваме. Защото вярата е едно, а изповедниците й-бог да ни пази от тях.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки