Шосе за министър Плевнелиев


Шосе за министър Плевнелиев
Снимки Николай Недев
18 Април 2010, Неделя


 Както е казал народът: Никога не е късно да станеш за резил. И ето – министърът на Бойко Борисов, около чието име не се шуми, защото браншовиците и архитектите го приемат за неподкупен, професионалист и чуваем като човек, също не изтърпя да си стои кротък и се изложи пред избирателите си. Жители на  град Черноморец, община Созопол се обадиха възмутени в редакцията, за да съобщят, че от няколко дни се прокарва път през безлюдните поляни, водещ не към някое населено място или курортно образувание, а само и единствено към вилата на строителния министър Росен Плевнелиев.


Автор: Десант

Не искахме да вярваме на очите си, когато в четвъртък сутринта екипът ни се озова на мястото. Оказа се, че Плевнелиев наистина е построил бяла спратнета къщурка на два етажа, с барбекю, с басейн и лодка отпред (виж сн.2). При това не къде да е, а на самите скали между къмпинг „Черноморец“ и града. Наоколо няма жива душа, нито друга сграда. Имот за богоизбран, който знае какво иска и как да го направи, когато има време за отмора. До този имот в момента се строи път с дължина два километра, който да го свърже директно с града Черноморец. Иначе до вилата си на скалите министърът трябва да пътува през черна прашна просека, покрай къмпинга и неурбанизираната зона, дълга повече от 3 км. Заварихме насипания чакъл, подготвен за асфалтиране.
„Пътят не може просто така да се прокара, трябва да има подробен устройствен план за тази зона, би трябвало да е предвиден, отказвам друг коментар, известно ми е че там сега се извършват някакви строителни дейности, но от чстна фирма“, каза кметът на Черноморец Добри Добрев. Нашите читатели обаче очакват от министъра и от кмета на община Созопол Панайот Рейзи да кажат законен ли е пътя, кой плаща строителните материали и коx го трасира. Защото в същото време главният път между Созопол и Бургас на места е като ивицата Газа и някак си не е красиво на този фон да се прави шосе за един министър. Пък било то и от любимото на народа Бойкоборисово правителство. Иначе луксозната вила се охранява от СОТ и от пазач в автомобил на друга охранителна фирма.


Министър Плевнелиев

В категории: Политика

7
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
7
информиран
23.04.2010 05:41:54
0
0
Днес, чух, че не г-н Плевнелиев строил пътя, а съседа му Христо "един прекрасен млад човек" бих добавил бивш служител във ф-ма Линднер България, на която управител беше г-н Плевнелиев, който странно как изкара пари, та да си построи къща там....[popinpopout]
6
десант-истината
21.04.2010 04:30:20
0
0
и какво стана сега тази къща не била на министара и този път не е бил за него.много 'верни' информации се изнасят в този весник вярвайтему
5
Кой става за резил ?
19.04.2010 12:16:00
0
0
Министърът или вестникът ? Ами ако министърът си е платил ? В крайна сметка той е гражданин, а един гражданин може да си плати асфалтирането на участък до неговия дом. Защо вестникът не се е свързал с пресцентъра на министерството и не е попитал кой е платил ?
4
hahaha
19.04.2010 11:24:14
0
0
Нали всички строежи по морето бяха на Иван Костов? Къде е третия етаж ?Къде е лодката?В 21век в Б/я трябва има само черни пътища- за да живеем екологично!
3
Прякор
19.04.2010 10:05:20
0
0
На негово място, ако исках около вилата ми да е по-празно и свободно (щото е вила), нов път не щях да строя.

Излага се, за да му се накачулят сега още 30-ина "приятни" съседи. А ми се струваше умен...
2
Коректор
19.04.2010 10:01:23
0
0
Министърът не е транспортен, а на МРРБ:)
1
Сиси
19.04.2010 04:10:13
0
0
Браво и защо да не си прекара път де човека ние само ще им завиждаме стоп де. нищо че другаде хората нямат даже табели ама те не са министри нали? има разлика я вижте. Ние обикновените хора трябва само да дишаме мръстния въздух друго не ни се полага а да си плащаме като отче наш данъци и всичко което решът там горе политиците .така ни се полага след като този народ не излиза на улицата и да каже стоп на всичко това .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки