Валери Симеонов: Ислямът ще изтрие България като държава


Валери Симеонов: Ислямът ще изтрие България като държава
16 Април 2010, Петък


Стартираме подписка за референдум против приемането на южната ни съседка в ЕС и се надяваме истинскитке патриоти да ни подкрепят, казва собственикът на националната телевизия СКАТ и водач на общинскитке съветници от група НЕЗАВИСИМИ в Бургаския ОбС



Автор: Лъчезар Лисицов

- Г-н Симеонов, телевизия СКАТ и партия ВМРО стартират кампания за свикване на референдум, свързан с приемането на Турция в ЕС. Каква е опасността за България, ако Турция влезе в Съюза?
- Опасността е много голяма и тя има няколко аспекта. На първо място е разликата в демографската обстановка в България и Турция. Турция е страна с нарастващо население, а България е загиваща, с най-голям отрицателен прираст в ЕС. На всички е ясно, че това е едно временно явление, резултат от 20-годишния геноцид, извършван от политическата прослойка, която паразитира върху гърба на народа. Освен това Турция има нужда не само от пазари, но и от нови земи. Няма да има пречка в смяната на собствеността - български земи ще отидат в турски ръце. Този процес се наблюдава и в момента. Огромни земеделски масиви основно в Тракия и Лудогорието се изкупуват от турски фирми. Това ще удари върху нашите земеделци, върху тяхното изхранване и дори съществуване. Не ми се мисли какво ще стане по отношение на религията и опазването на българската култура. Оцеляването на българската нация ще бъде поставено под въпрос. Оттам нататък експанзията, която се наблюдава в посока на ислямизирането, просто ще изтрие България от лицето на Европа. България ще остане едно географско понятие. А след няколко десетилетия ще се превърнем сигурно в Румелия, както е било. България ще изчезне по чисто асимилационен път.

- Според Вас има опасност тук да се преселят турци?
- Естествено. Първо, у нас животът е по-евтин. И недвижимите имоти са със сравнително ниски цени. Имаме много водоизточници, много добра инфраструктура. Защото колкото и да я оплакваме нашата инфраструктура, тя е в пъти по-добра, по-развита и по-богата от това, което Турция    е осигурила на своите поданици. Защото Турция не е само Истанбул и европейската й част. Турция в по-голямата си част е  Анадола.

- Не се ли избързва с идеята за референдум? Перспективата за приемане на Турция в ЕС е още далечна. Солидни държави като Франция и Германия са против. Няма ли вероятност да озлобим излишно южната ни съседка, при положение, че въпросът сега не е на дневен ред?
- Точно преди да стане на дневен ред трябва да се вземат конкретните мерки, защото има един друг аспект – дълговете на Турция към българската държава, на изселените тракийски българи. Турция ни дължи  големи суми. А дали Турция ще се озлоби или няма да се озлоби, мисля, че е крайно време българите и българската държава да поставяме на първо място интересите на собствените си граждани, а не да слагаме наколенки и да се чудим пред кого да се наведем и на кого да се харесаме. България си има национални интереси, които трябва да следва. Първото задължение на политиците е точно такова. Те са избрани да служат точно на своя народ, не на турския, не на американския, не на руския.

- Влошени отношения между България и Турция няма ли да навредят на нашите интереси?

- Много важно дали ще се влошат нашите отношения или няма да се влошат. Да не би ние да  да рисуваме нашата карта южно от Босфора и по земите, където са живеели малоазийските българи?! Турция е държава с изключително агресивна и абсолютно нагла политика. Бургазлии ги разсърдихме, когато приехме декларация осъждаща геноцида над арменския народ и какво стана? Един кьорфишек. Помните ли валията на Одрин, който беше написал едно писмо, в което се възмущаваше и се заканваше, че щели да прекъснат връзките и трансграничните си проекти съвместно с Община Бургас. Голям праз! Какво стана после?  Възстановиха пак и контактите, и проектите, защото знаят, че в ролята им на обидено дете никой няма да ги погледне за приемането им в ЕС.

- Споменахте тракийските българи. Може ли въпросът за изплащане на обезщетение за тях да се използва като разменна монета за влизането на Турция в ЕС?

- За никаква разменна монета не може да се използва. Това си е задължение на нашето външно министерство – да притиска непрекъснато Турция за изплащане на тези компенсации. Няма разменна монета, няма дебнене на подходящия момент и т. н. С такова сервилно поведение на нашите управленци, с това подлагане – последният случай беше при идването на външния министър Ахмед Давутоглу, с това се поставя под въпрос нашата национална идентичност и самоопределение даже. Това е позорно поведение на българските политици. Ще се съобразявам аз дали сме щели да ги ядосаме! Какви са те, че ще се съобразяваме с тях? Отделно, че ние нямаме претенции към никакви техни територии. Откъде накъде ще се притесняваме дали ще им се харесаме.

- А търговските отношения? Ние продължаваме да ходим до Турция за евтини домати, перилни препарати, дрехи..., та дори и тоалетна хартия внасяме от тях.

- Да зависим от техните нискокачествени стоки, каквото е там масовото производство? Или от  селскостопанска продукция, базирана на генномодифицирани организми? От какво да се притесняваме? Какви ползи имаме от Турция – от земеделие ли, от икономика ли или от култура? Няма какво да губим. Даже е желателно ограничаването на евтиния и нискокачествен турски внос. Защото точно в ситуацията на криза много често той е предпочитан от бедния български купувач. И това спомага за доунищожаването на собственото производство и на собствената продукция. Какво да кажем за канцерогенния цимент и десетките други случаи на опасни стоки - детски играчки, детски площадки и т. н.

- А в какво ще се състои съвместната кампания на СКАТ и ВМРО?
- В организирането на подписка за свикване на референдума, в нейното управление и материално обезпечаване. Вярвам, че истински патриоти има и че ще ни подкрепят.

- През последните месеци, след раздялата ви с Атака, телевизия СКАТ дава по-широка трибуна на партии като РЗС, като ВМРО. Вашите политически планове включват ли взаимодействие с тези партии или да очакваме нов политически проект?
- Даваме трибуна на тези, които имат полезни за страната инициативи, без оглед дали са РЗС, ВМРО или други. На „Атака“ какво да им покажем? Новия апартамент на Волен и Капка Сидерови? Или може би колко пари са изхарчили за разходки до чужбина и за купуване на скъпи тоалети?

- А вашите лични политически планове?

- Засега няма такива.

- Вие критикувате новата власт още от началото на нейния мандат. Какви са последните ви наблюдения върху политиката на партия ГЕРБ?
- ГЕРБ има една заслуга – че превърна политиката в шоубизнес. Това от една страна е добре, защото дава възможност за популяризиране на действията им, но от друга страна е лошо, защото в крайна сметка, освен тези „шоу-програми“, друго май няма. Аз в никакъв случай не мога да оправдая арестуването на председателя на един Общински съвет по обвинение за сделка от преди седем години, и той да не бъде освобождаван толкова дни вече, без каквато и да било мотивировка. Да не би той да избяга? Да зареже децата си и да хукне да се укрива? Аз по никакъв начин не мога да оправдая показните и смешни, бих казал, ако нямаше човешки драми, пожарникарски акции на МВР. Що за глупост е това, човек с белезници и ръце на гърба да го караш да ляга и да му насочваш пистолет в главата? Това може да го направят само самозабравили се кретени. А нивото на ГЕРБ в провинцията просто не ми се критикува. Това е партия на слагачите и на кариеристите. Ако не беше ГЕРБ, те щяха да влязат във всяка друга партия, която е във възход. Реално никъде нищо не се прави. Всички чакат отгоре да им спуснат заповеди. Отгоре обаче също не знаят какво да правят. Приемат някакви популистки мерки, като данък „лукс“ и какви ли не други глупости. Къде е държавата, която трябва да осигури повече работни места, която трябва да облекчи съсипания среден и дребен бизнес? Фактите показват, че техните мерки имат обратни резултати. Рязко увеличеният акциз на цигарите повиши контрабандата и намали още повече приходите от това. Дупката в бюджета за първото тримесечие е над 1 млрд. лв. За какви антикризисни мерки си говорим?

- Телевизия СКАТ предлага антикризисни мерки, една от които е спиране на субсидиите за партиите. Извинявайте, но това не е ли популизъм? Така няма ли да се повиши политическата корупция?
- Аз не знам дали има по-голяма корупция от това, на една случайно влязла в парламента партия да й осигуриш вечно присъствие в парламента. На партиите се дават толкова много пари, че те могат да си купят на следващите избори минимум същия брой избиратели.

- Но ако се спрат тотално субсидиите, не е ли пак лошо? Партиите ще почнат да се издържат от мафиотски кръгове?
- А как са се издържали преди да влязат в парламента, питам аз тогава. Значи ли това, че всички партии, които не са в Народното събрание са корумпирани? Логичен въпрос, нали.



В категории: Интервю

37
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
37
tpemwbw
28.07.2012 11:34:25
0
0
9rw9E8 , [url=http://ydhaxaczpevg.com/]ydhaxaczpevg[/url], [link=http://qvrvbghhxzeo.com/]qvrvbghhxzeo[/link], http://ajrmnupingqd.com/
36
drgvcvhvrj
26.07.2012 23:19:55
0
0
ltOO3Y <a href="http://fnfilwiijkeu.com/">fnfilwiijkeu</a>
35
wqfbhpf
26.07.2012 14:52:53
0
0
pE2VRK , [url=http://moxgcarvtdxg.com/]moxgcarvtdxg[/url], [link=http://lmkpyqptcixg.com/]lmkpyqptcixg[/link], http://xblpcrxcants.com/
34
rzbzsv
25.07.2012 17:45:05
0
0
KCYMtp <a href="http://pebuscodyloz.com/">pebuscodyloz</a>
33
Argie
25.07.2012 05:36:42
0
0
Smack-dab what I was lokinog for-ty!
32
kuk
04.06.2010 06:32:31
0
0
Готвят се за избори, затова шумят около себе си с тези патриотични кампании.
31
бургазлия
04.06.2010 06:30:21
0
0
Ако България някога се затрие, причината ще бъде в калпавите ни политици, на които калпави медии се кланят.
Някои има интерес да се оправдае с Турция за нашето положение. Някои ни кара да гледаме в друга посока, за да не видим истината. СКАТ обслужва нечии интереси, иначе означава, че подценява хората.
30
hori
04.05.2010 20:54:07
0
0
Ескпанзията е предвидена в геополитески план и се подкрепя от сума ти други дегенератски кръгове.И сега си влизат убийци, вършат си работата и се изнасят, като се отвори границата...Плюс турските фирми Събудете се
29
tod
04.05.2010 18:58:45
0
0
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5769&sectionid=5&id=0001001
28
yana 76
23.04.2010 12:27:50
0
0
Ей,тази yana 75 много знае бе, по всеки въпрос е компетентна
да се назначи в Десант
27
yana 75
23.04.2010 11:02:00
0
0
[curious] като начало , когато поднасяш такива "достоверни " факти от първо лице, започни да се подписваш. няма какво да се криеш, зад Петър Т, З , C и други йероглифи. по този начин се носи отговорност за написаното, ако то е вярно . ама , тъй като много добре ти е известно , а и на тез дето са ти поръчали поредната помия, че когато се подпишеш под каквото и да било , то придобива легална стойност , по лесно ти е да оплюваш под името на Филанкишията Т.
защо , някак си бързо проличават овехтелите , до болка известни АТАКИСКИ приоми ? то само да прочетеш фраза от рода на: "Партия АТАКА на собствен гръб изпита колко
мръсен, подъл и коварен може да е Симеонов." и на бебе става ясно , на кого е почеркът.
ами Гн. Филанкишия , докато само Атака изпита, колко коварен може да бъде Симеонов - пак добре ! че пък цял еректорат изпитахме - колко може да бъде мръсна и подала , АТАКА - фемили !
26
БГ
22.04.2010 10:22:20
0
0
Когато усетите слабоста си и невъзможноста да убориш с факти,започвате с долнопробни обиди към по-знаещият от вас!Това сте вие подлогите родоотстъпници!Слуги за пари,на чужди каузи!!!Слугинажни бейчета,вие отдавна сте продали и собствените си майки,ако въобще знаете нои са те!!!ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ,МЕРЗАВЦИ!!!
25
BB
22.04.2010 09:21:44
0
0
http://burgasinfo.com/show_news.php?id=23117
24
карата
21.04.2010 17:02:29
0
0
И НА КОЙ ЩЕ ДАДЕШ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУНА ,, НЕЗАВИСИМИ,,
23
Бей
21.04.2010 15:35:34
0
0
yana 75 - няма какво да си казваме повече - нека телата ни говорят и сексът и лубовта да възцари по м/у ни мирът и нека омразата в теб да се проявява единствено когато не си задоволена сексуално [eyes]
22
ЖОРЖ
21.04.2010 13:50:01
0
0
КОЙ ТЕ ПИТА КОЙ НОМЕР ГАЩИ НОСИШ БЕ ВАЛЕРИЙЧО.ТУРЦИТЕ ОДАВНА СА В ЕВРОПА БЕ ХЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
21
yana 75
21.04.2010 12:09:30
0
0
[geometry] БЕЙ, учудвам се на проявеното невежество ! личната ми култура , не позволява да влизам в дебати с подобна неграмотност, но ще си позволя за последно. каква небивалица пак изтърси ?!? ти явно не правиш разлика м/у войната , като ДЕЙСТВИЕ и поробване - робство, като ПРОЦЕС. когато са долшли османлиите, чрез военни действия са завладяли БГ. отнели са суверенитета и. до тук е била войната. следващата голяма е руско - турската, освободителна. за почти 500 г, войни не е имало на територията ни. /изключвам Априлското въстание и прояви на опълчението/ . моментът на поробването се е опанал на фаворитите ти. тая невежa , фанатизирана пасмина /до тогава са били 22 етноса/, се е опитала да елиминира един народ с отколешна книжнина и религия . културата и духът е запазил българинът от асимилация. и ако отколе Аспарух си послужи с меча, то бе за да сътвори , а не да опустоши. обедини езични племена, останови им територия , даде им облик , по късно религия.
опитваш се да проповядваш, как на инвазията трябва да и се ръкопляска, а че не е посекла всички ни , да се благодари. мерси ! от такива,като теб добри СЛУГИ излизат, НО винаги слуги ОСТАВАТ !
20
Бей
21.04.2010 09:24:50
0
0
yana75 - права си в голяма степен , но по време на война всички средства са позволени - това опровергава смъртните случай.Ти как мислиш по време на заселването на тези земи от прабългари Аспарух не е ли воювал с цената на всичко и също е убивал невинни хора , или поради това , че няма достатъчна информация за това не е така .Защо мислиш , че само турските войници са издевателствали над българите , а останалите врагове на България са минавали и са махали с ръце ? т.к. се страхуват българите от турците , те напразно подхранват своя ''патриотизъм'' , понеже злобата е само в очите и сърцата на българите , а турския народ не изпитва нищо .Разбери миналото не трябва да бъде преграда в отношенията между двете страни , с какво може злобата да ти помогне , освен да изпаднеш в положение в което само бих могъл да ти съчувствам ...
19
georgesavoy
20.04.2010 22:10:59
0
0
Манифест на движението
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЛОГЪРИ ЗА БЪЛГАРИЯ!
B4B!

Нощта ражда из мъртва утроба...
Вековната злоба на роба...
Своят пурпурен гняв...
Величав...

Гео Милев

Няма по - силни думи, от тези на един поет, заради идеите си изгорен жив в пещта на локомотив, които да докажат, че положението в България е достигнало точката на кипене. Връщане назад няма! Всяко по – нататъшно чакане, ослушване и взор за помощ от вън е излишно. Дойде време сами да вземем нещата в свои, български ръце.
На всяко родено българче се падат по две турски деца и четири цигански деца.
След двадесет години повече от половината по улиците на България ще бъдат цигани и турци.
Не желая да живея в държава, в която ако ударя циганин ще влезна в затвора. А ако циганин ме удари, ще стане национален герой.
Вие желаете ли?
Време е да се обединим!

Част от стъпките, които трябва да се предприемат за опазване чистотата на българската нация:
- Временно въвеждане на смъртното наказание. Всички присъди то 25 год. "до живот” автоматически да се трансформират в смъртни присъди и да се изпълнят незабавно.
- Никакви отстъпки и компромиси с Брюксел. Той следва директивата за унищожаване на Българската държава.
- Да се въведа законът RICO за борба с организираната престъпност./ очаквайте пояснения./
- Да се свика Велико Народно Събрание, на което де се промени Конституцията. България трябва да стане Президентска Република.
- Всички по- важни дела да се решават чрез референдум.
- Да се спре изплащането на детски надбавки за повече от 3/три/ деца. При положение, че българчетата взимат 35 лв. а циганетата 100 лв. цялата реализирана икономия да се разпредели за повишаване на пенсиите, увеличаване на детските за първо, второ и тредо дете в размер от 250 до 450 лв.
- Да се въведат Доброволните отряди на трудещите се, които да следят за редът по места. Особено около училищата и местата където се събират младежи. Да им се даде право на „граждански арест”. Това е с цел изчистването на наркопласьорите около училищата и на улицата.
- Да се организира младежка „Национална гвардия”. В нея преимуществено да се привличат футболните ултраси. Те да се грижат да редът и законноста около циганските квартали и гета.
- Изрядните платци да се изведът от циганските гета и да се настанят в държавни жилища. В гетата да се въведе режим на тока и водата, докато все повече цигани не разберат, че е по – добре да си плащат задълженията.
- Да се организират квалификационни курсове за циганите и циганките. На тях да се ограмотяват. Ако откажат 3/три/ предложения, да им се спират всякакви помощи.
- За срок от 30 + 20 години да се забрани строежът на нови джамии в България.
- Да се ревизират всички договори за придобиване на движимо и недвижимо имущество, фирмено и акционерно участие с пари получени от ислямски държави и Турция.
- Всячески да се попречи на Турция да влезе в Европейския Съюз. Последното ще бъде пагубно за България.
- България трябва да се управлява от Експертно правителство а не партийно.
- Трябва да се работи неуморно за възражване на тежката промишленост. Държава, която разчита само на селско стопанство и туризъм, е бананова република. Точно така искат да ни превърнат в Брюксел. Такава държаве е по – лесна за манипулиране и унищожаване.
- Максимално да се задържи въвеждането на еврото като разменна парична единица, докато не се разпаде самият Съюз. Най – лошата новина за България след падането под турско робство е влизането в Европейския съюз. А когато въведем еврото – това ще е НАЧАЛОТО НА КРАЯ!


Това е Манифест на движението Блогъри за България. Той постоянно ще се обновява с все по – нови и нови точки и идеи за подобряване на живота и повишаване националното самосъзнание на българите..
Уважаеми колеги, всички препоръки, идеи, мнения, коментари и критики са добре дошли.

www.georgesavoy.log.com


На този линк гласувайте, дали трябва да се плащат детски надбавки за повече от 3/три/деца.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
http://polls.bg/poll/id/trabva_li_da_se_plashtat_detski_nadbavki_za_poveche_ot_tri_detsa-520
Очаквайте още анкети!
18
валентин
20.04.2010 20:39:11
0
0
кръстовището на меден рудник готово ли е вече,щеше да е Т-образно,а ,детелина щеше да има за созопол, май ,а ,другите неща станаха ли МАЙ ,НЕ ,А ЩО ТАКА САМО С ЛАЛАНЕ НЕ СТАВА ТРЕБЕ И акъл ,там ви е слабото място нещастници
17
Захари
20.04.2010 18:31:29
0
0
Елена Хайтова: Баща ми си отиде обезнадежден от този свят, когато видя деца, които не знаеха кой е Бенковски
16
-
20.04.2010 14:08:30
0
0
обезщетенията за тракиъските имоти ОТ 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА СА СЬВСЕМ ОПРАВДАНИ соглед на това че в земите на тракийските бежанци М-У ЛЮЛЕБУРГАЗ-ХАВСА-КИРКАЕЛИ-СА КОНЦЕНТРИРАНИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАХОДИЩА НА ГАЗ НА ТУРЦИЯ-надвишаващи тези в пограничните сирийско-кюрдски райони на северен ирак
15
yana 75
20.04.2010 11:04:24
0
0
[lol] Бей , надявам се, че с горенаписаното ти просто се пошегува, нали ! то 1 април отдавна мина, но на такива "веселяци", като теб още им държи. ако това дето си надраскал не е шега , то състоянието ти е безнадеждно.
вярно, как забравихме ! то не беше робство, бe присъствие. турците не клаха , а просто ни скъсяваха с една глава. данеби да изнасилваха ? не....! преподаваха нагледно SEX - . ОСМАНЛъ. а,пак българските майки, се надпреварваха, коя от коя, по бързо да си даде мъжката рожба в АКАДЕМИЯ ЕНИЧАР. от страх да не се попълнят местата, пустите му българки си даваха децата още пеленачета. хората в Eвропа, по няколко ренесанса на калпак преживяха , а при нас фесовете насърчаваха апокрифната литература. голям келепир падна, ефенди ! голям ! и да сме благодарни ! . "нерде" сте ? - да викаме. а не гюрум да им правим .
14
Бей
20.04.2010 09:50:47
0
0
Хора ако я нямаше турската търпимост по време на робството от 5 века ,едва ли щеше да има оцелял българин , аз не разбирам в България защо все има неприязъм , към турците ,България е била под робство и влияние на много народи, но именно цялата БГ история се основава на робството от Турция.По време на война е нормално да има жертви и от двете страни - печели по - силния противник.Тази луда омраза насадена от болни мозъци , пречи и на хората от турски произход и в нашата страна. НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ САМО ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ ,ЩЕ ЗАБАВЯТ УПАДЪКА НА БЪЛГАРИЯ .
13
Коул
18.04.2010 17:55:13
0
0
Защо наистина не се започне дебат на тази тема-"Ще
оцелее ли България като държава, когато Турция влезе в
ЕС?"
НЕЩО НЕПРИЛИЧНО ЛИ ИМА В ТОЗИ ВЪПРОС? ЗАЩО ПАРТИИТЕ В
БЪЛГАРИЯ СИ "ЗАРАВЯТ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА" КАТО
ЩРАУСИТЕ, ЗАЩО НЯМАТ ПОЗИЦИЯ И ИГНОРИРАТ ТЕМАТА, ИМА ЛИ
ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ ВИЖДА, ЧЕ ВЪПРОСЪТ Е
НАЙ-НЕПРИЯТНИЯ ЗА ВОДЕЩИТЕ ПОЛИТИЦИ?
12
бай хуй
18.04.2010 11:49:33
0
0
На тъпия анадолец му предлагам да се обреже, а да не ми хвали мухлясалите амуджи! Това говедо май е забравило кой е клал дедите му. Идиот над идиотите!!! Плачи за линч и напоителен лобут! А после - дълбоко зарявяне, да не ни овони хубавата държава!!!!!!!!!Защото е рядко лайно!!!!!!
11
Георгиев
17.04.2010 20:27:46
0
0
Долния, ти самия не се разбираш какви ги бръщолевиш!
Мурджовец и хаптал си ти!

Инициативата за предизвикване на референдум ще стане, любезни Фанете ма за ....
Ще се пукнеш от яд! По-спокойно.
10
fanete mazakura
17.04.2010 20:06:18
0
0
колкото имаше референдум за новините по турски,колкото щяха да строят джамия в бургас ,колкото щяха да оправят българия със а така,колкото празните им приказки фащат дикиш ,колкото върнаха крадените пари,имали ли още наивници да вярват на тия нещастници,българия я има от 681г едва ли нещо зависи точно от тоя мурджовец,освен абдалите който му вярват като абдали.ай сиктир[lol]
9
прав е
17.04.2010 17:41:30
0
0
В.Симеонов е напълно прав,турската експанзия е в ход отдавна,не забравяйте ДПС,ОПАСНОСТТА ДА СТАНЕМ турска провинция е съвсем реална,а с нас ще се отнасят като с презряна рая и мръсни керати,както е било допреди 130г.Затова масово се подписвайте за този референдум.Бих препоръчал да се направят пунктове във всеки град ,голям или малък.За да има ефект.
8
Ник
17.04.2010 16:57:15
0
0

Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард
На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: „ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните – мъже и жени – въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!“
7
Сиси
17.04.2010 14:15:40
0
0
Здравейте на всички будни българи на всички който могат да мислят и говорят правилно а на другите ......... защото съм възпитана . Защо все се намират боклуци който да плюят В. Симионов ето това не разбирам какво вие е направил нещо да е откраднал ,да е излъгал да е подвел? както направи Волен Сидеров? Радвам се че има такава инициатива защото това което казват е самата истина и не само България ще изчезне но и цяла Европа това не могат да разберат европейските политици защото са заслепени от многото пари който получават и си мислят че това няма да стане и до тях но се лъжат . Само трябва да се помисли и за подписка и по интернет-електронно защото има много българи който са извън страната и би трябвало и те да имат право на гласуване и по този въпрос както и за другите избори.Не навсякъде има изборни секции и не всеки може да отиде до тях а ако имат възможност по електронен път ще е много добре.. Аз в момента съм в Гърция и ме лишавате от правото на глас защо? Аз съм българка и желая да участвам активно и в гласуването защо ме - ни лишавате от това право. Бъдете живи и здрави и да се борим за по добър живот сега в България а не след 300 години.А тези който не са съгласни с мен просто не им обръщам внимание.
6
Миро
17.04.2010 11:02:40
0
0
Защо наистина не се започне дебат на тази тема-"Ще оцелее ли България като държава, когато Турция влезе в ЕС?"
НЕЩО НЕПРИЛИЧНО ЛИ ИМА В ТОЗИ ВЪПРОС? ЗАЩО ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ "ЗАРАВЯТ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА" КАТО ЩРАУСИТЕ, ЗАЩО НЯМАТ ПОЗИЦИЯ И ИГНОРИРАТ ТЕМАТА, ИМА ЛИ ВЕЧЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ ВИЖДА, ЧЕ ВЪПРОСЪТ Е НАЙ-НЕПРИЯТНИЯ ЗА ВОДЕЩИТЕ ПОЛИТИЦИ?
5
митко ,,независим,,
17.04.2010 07:15:44
0
0
ДА НЕ СТАНЕ КАТО ДЖАМИЯТА В МЕДЕН РУДНИК а ,,независимия,,смешко
4
Ник
17.04.2010 06:43:34
0
0
Браво на Валери Симеонов!Тъжно е, но България винаги ще има нужда от БУДИТЕЛИ, от ИСТИНСКИ МЪЖЕ, защото "не сме народ, а мърша"!
3
Георгиев
17.04.2010 00:10:58
0
0
Браво на Валери Симеонов!
Дано тв СКАТ да измислят и да извадят от шапката нов политически проект!
Аз го чакам с нетърпение!
Искам да се подпиша за инициативата на СКАт и ВМРО, но не знам къде в София. Дано разяснят.

Виждам, че муджахидините на Долен - Болен - Недоволен отново са изнесли минохвъргачката с фекалии! Изкараха циганин Валери Симеонов...откачени нещастници! Когато СКАТ беше с АТАКА май не беше циганин Don't you? хаха

Надявам се редакцията на ДЕСАНТ да ви изтрие вонящите кометари!!
2
yana 75
16.04.2010 20:37:40
0
0
[magician] я..., активистите от КЛОАКА се събудиха бе ! на тях , като им върши някои друг работата се обръщат с "хастара" на вънка . това дето Валери предлага , трябваше от отдавна да го направи АТАКА. беше предвидено и в патриотичата им 20 точкова програма , насмотана набързо, за да не личи демагогията им. та нали още ехтят , клетвите от паметника на АПОСТОЛА. там се припадаше вкупом под драматичните изпълнения на "хегемона- патриот" . кой знае защо след изборите , когато "вождчето" се настани удобно и стана хранениче на пожaрникарят, цялят екип получи КОЛЕКТИВНА АМНЕЗИЯ. в Турция имало пътища ???? да до Истамбул и главните до Анкара. вие само това видяхте, докато се размазвахте от кеф при посещението си и се отъркхвахте във велможите. то и на Калинчето и хареса, ама не се знае, какво и на кого лапна. тоя атакистки шут, дето се захластва по турската му инфраструктура, да мръдне малко към АНАДОЛА . това е "баш" турцията , от която и турците искат да се оттърват. и точно тия бедни и гладни "няндерталзи" сте натресат на Eвропа , а и на нас.
Симеонов имал мотелче, имал джип... ! ама само това ли има за 20 години предприемачество??? изкараите му още нещо , че то мижава работа. почти срам . бил мангал? ами нека е. язък, че и събратята му не са акълий и оправни, като него. хайде стига сте злобели ! имайте търпение , вашето шевче отскоро почна да лапка и на вас кокълче ще пусне .
1
анадолец
16.04.2010 17:14:32
0
0
валерийчо, ходи да се разходиш до турция и тогава сравнявай нашата инфраструктура с тяхната.Светлинни години са напред, признавам си с огорчение.И като се разходиш мини след мотелчето си в Малко търново, а не само до него.От Бургас до границата ще ти изпадат пломбите, а след тяхната митница асфалта и трасето са нови.въпреки че мразя турците повече от теб, почват да ми харесват след като гледам твоя фалшив патриотизъм.Балъците свършиха вече, дори и със твоята скапана телевизийка няма да събереш гласове без АТАКА!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки