Георги Дражев: СДС помага за кражбите на Йоан


Георги Дражев: СДС помага за кражбите на Йоан
07 Април 2010, Сряда


Чувствам се лично засегнат от атаките срещу СКАТ - единствената телевизия, разкриваща язвите в обществото и слабостите на управляващите
От предаването „ДА! Антимафия“ на телевизия СКАТ
...Телевизия СКАТ е неудобната за управляващите телевизия. Неудобна е когато се разкрива истината, когато се посочват фактите и обстоятелствата. Затова са и нормални атаките и плюнките, които засегнатите - неспособни да се противопоставят с аргументи, започват да удрят лично срещу телевизия СКАТ и собственикът й Валери Симеонов.



Но когато фактите говорят, и боговете мълчат. Не мога да разбера защо СДС се опитват с  декларации да атакуват свободна медия. Аз многократно съм канил в това студио г-н Костадин Марков (зам.кметът по строителството в Бургас, който лидер на СДС). Канил съм и г-н кмета Димитър Николов. И те панически са бягали и са се крили. Защо, уважаеми господа от СДС? Телевизия СКАТ не е нападала СДС по никакъв начин. Тя просто е показвала факти и обстоятелства, свързани със зам. кмета Марков. Това, че той е представител на СДС,  си е проблем на СДС. Това не е проблем на телевизия СКАТ или на водещите в тази телевизия. Защото ако имаше грам политически морал, тази партия трябваше отдавна да се е дистанцирала от Костадин Марков.
Или може би по примера на Данчо Ментата ще си мълчат, ще си мълчат и накрая той ще си премине спокойно в ДПС (каквито данни изнесе в миналия брой в.“Десант“) и те пак ще продължат да си мълчат. Замитане, замитане и пак замитане. Прилягане, снишаване – както казваше Тодор Живков. И през това време дайте да плюем „враговете на народа“. Какви врагове, уважаеми господа? СКАТ е единствената национално-отговорна телевизия, която се противопостави на ислямизацията и се опитва по някакъв начин да спаси българската култура и националното ни богатство – фолклора. Това е единствената телевизия, която показва язвите на обществото и слабостите на управляващите, кражбите в общината и в държавата. Вие ще посочите ли друга телевизия, която да говори  по тези проблеми? Това е телевизия на свободния дух и аз се гордея, че съм част от нея. Защото каузата ни е България. Тук съм именно защото  стоя зад каузи, не зад хора, не зад интереси. Стоя зад каузи, а каузата „България“ е най-великото нещо, зад което някой може да стои. Защото българският народ и дух 1300 години са оцелели.

Но най-често уплашени от величието на българския народ, срещу него са се обединявали душманите му – както на север, така и на юг, както на изток, така и на запад, защото никой не е искал тук, на тази благословена земя, да има силен народ, защото ние сме мостът между Европа и Азия. Никой не е искал тук на това място да има силна, здрава „бариера“, която някой силен народ да решава дали да вдига или да спуска.
И когато някой се опитва да атакува телевизия СКАТ, нека заповяда в това студио - нямам нищо против. С неговите аргументи ще се съобразя, но тук аз ще му извадя документи, от които ще го е срам просто да гледа зрителите и да говори. Ето затова ги няма нито Димитър Николов, нито Костадин Марков.
Къде бяха те, когато се гласуваха джамиите – в този и в предния общински съвет? Колко жалби са пуснали в прокуратурата? Нито една. Димитър Николов беше началник на икономическата комисия, т. е. обличал е в Общинския съвет кражбите на червения кмет Йоан Костадинов. Костадин Марков беше председател на комисията по териториално и селищно устройство. Обличал е в решения на Общинския съвет престъпното презастрояване на града и превръщането му в една клоака. Къде беше групата на общинските съветници от СДС тогава? А къде е сега? Да припомням ли на Вълчо Чолаков как гласува за средствата, които трябваше да се отпуснат за отбелязване на Деня на турския геноцид срещу българския народ на 17 май? Защото костите на невинно избитите в църквата в Българово, втория Батак,  сигурно ще му крещят до края на дните. Къде беше Чолаков когато гласуваха за джамията в Меден рудник сега? Къде беше Марков, когато гласуваха да се отдели петно в квартал „Победа“, за да се прави джамия по времето на Йоан? И някой ще ми говори, че това били национално отговорни решения и партии и да обясняваме колко Бургас бил спечелил. От какво бе, господа? От малките обществени поръчки с големите залъци? Когато някой започне нещо да говори, аз го каня, каня го, защото за мен България е кауза и когато някой започне да плюе в подобна посока и когато обвинява телевизията, която се бори за тази кауза, единствената в България, той обвинява мен. Аз се чувствам лично засегнат. Защото ние на първо място сме българи и като българи трябва да воюваме за българщината.
Валери Симеонов не ми плаща заплата, затова аз нямам нужда да му бъда адвокат. Но аз съм длъжен да го кажа. Защото аз съм тук за каузата „България“, а СКАТ е единствената телевизия, бореща се за нея. И ако някой се чувства обиден от думите ми, нека да заповяда в моето студио, защото тук е свободна трибуна.

По повод разпространената тази седмица декларация на СДС, че Симеонов използва обществени каузи за лични цели


В категории: Коментари

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Бургазлия
09.04.2010 06:30:36
0
0
Не знам дали СДС помагало за кражбите на Йоан но знам за един със сигурност които помагаше активно и това е брата на тоя господин.Йоан даде на ивайло дражев бившата сграда на финна механика за 1 милион лева а след няколко месеца той я продаде на НОИ за 3 млн.А сега познайте кой е взел разликата:).Да не говорим за престъпния подарък на йоан към дражев където му преотстъпи сградата на ул."Цар петър" срещу старата поща за без пари и с която той се разпорежда без да има това право.Да не говорим отделно за останлите машинации на дражеви които направиха за смях Бургас с имена на отбори като "Черноморец-Бургас" (София) чрез които като едничка цел беше да се изперат крадените пари.Да не говорим за останалите им глупости.Не разбирам тези хора за глупаци ли ни имат.Мислят ли че паметта на бургазлии е толкова къса че не ги помним тея неща.Затова брадаткото първо да направи едно две предавания за брат си и тогава да се прави на журналист.[devil]
3
!
08.04.2010 12:17:33
0
0
дражевввввввввв взимай брат си и слабоумния ти син и в психодиспансеp-бургас,, олигофрен смотан стига си духал на симеонов
2
както е казал поета
07.04.2010 18:20:38
0
0
а дано, ма надали!ближи си гъза на симеончо, бля бля бля
1
kiro
07.04.2010 16:40:12
0
0
дражко,доносник и лаладжия скрийте се двамата с брат си дълбоко и не се показвайте
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки