Две нови обвинения срещу Алексей Петров


03 Април 2010, Събота


Прокуратурата е събрала нови доказателства срещу считания за глава на престъпната група "Октопод" Алексей Петров и му е повдигнала две нови обвинения, стана известно в сряда при откриването на заседанието на Софийския градски съд (СГС) по мярката за неотклонение на бившия съветник в ДАНС. До редакционното приключване на броя не стана ясно какви точно са обвиненията.
Показания е дал и бившият шеф на НСС Атанас Атанасов, по чието време се твърди, че Алексей Петров е назначен на щат като секретен сътрудник на службите.


Автор: Десант

Прокуратурата поиска заседанието на съда да бъде закрито, тъй като имало нови доказателства от бизнесмена Георги Петракиев – един от основните свидетели на обвинението във връзка с обвиненията срещу Алексей Петров за изнудване.
На влизане в съдебната зала, където бе въведен под засилена охрана и с патерици, Алексей Петров заяви пред репортери, че не познава председателя на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов и намира за "активно мероприятие" атаката срещу него.
Бившата барета отново нападна вътрешния министър, като каза, че по логиката на Цветанов не трябвало да се явява на дело за мярката му за неотклонение, тъй като министърът се е заканил да упражни "репресия" към съда, така както е упражнил спрямо него.


Алексей Петров

В категории: Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Б
05.04.2010 09:48:31
0
0
АЛОО в."Десант" и тв"Скат",не залитайте в
посока-защита на мафиоти!Независимо от коя групировка
са те!Заставайте винаги на страната на
страдащия,обикновен човек!По-малко ни говорете за
тях!Повече обръщайте внимание,на проблемите на
хората!ИНАЧЕ И ВИЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ,КАТО ТЕЗИ ТАМ
първа,втора,трета и незнам още какви там официози!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки