Гостуваш в „Паралакс“, после гориш


Гостуваш в „Паралакс“, после гориш
13, март студиото на "Паралакс": Георги Димитров показва купон за кебапчета, с който Сидеров примамил хоратада идат на митинга в София за 3 март - Снимки СКАТ ТВ
26 Март 2010, Петък


Атентатът срещу ексдепутата от „Атака“ Георги Димитров носи почерка на  палежите на двата офиса на СКАТ и на колата на друг бивш съратник на Волен   
Бившият депутат от „Атака“ Георги Димитров беше наказан от точно определен мафиотски кръг след гостуването си в предаването „Паралакс“ по СКАТ ТВ. На 13 март Димитров изнесе потресаващи факти затова как Волен Сидеров колаборирал с управляващите от тройната коалиция и поставял в партерно положение своята парламентарна група  в пленарна зала, как са вземани решенията в тесен семеен кръг и още куп нелицеприятни особености от природата на националистическия лидер.


Автор: Десант

В директното предаване с водещ Валентин Касабов се включиха и много зрители, които допълнително нажежиха обстановката с критики срещу проваления патриот, оприличаван доскоро като преродения Левски. Следващата седмица предаването „Паралакс“ беше повторено два пъти, а в информационните емисии на СКАТ бяха пускани откъси от най-силните моменти на разкритията.
В нощта срещу понеделник (22 март) мощен тътен разтърси централния бул.“Илинден“ в Хасково, където живее ексдепутатът-гост. Терористичният акт беше насочен към гаража му, където са били заключени джип „Тойота“ и мотоциклет „Хонда“. Двете возила изгоряха, залети с туба бензин.
„Беше около 4 часа – събудиха ме взривът и пламъците, които за кратко обхванаха гаража“, заяви бившият сподвижник на Сидеров, който го напусна в края на 40-ото НС заради несъгласие с водената от него подла политика.
До редакционното приключване на броя извършителите и поръчителите не са разкрити от МВР, въпреки че са свалени записи от отсрещната бензиностанция. На тях ясно се виждат двете фигури, които след палежа хукват на юг покрай канала.Наглостта им е толкова голяма, че са зарязали тубата до гаража, намерена е и  плетена шапка-маска. Няма никакъв проблем да се свалят пръстови отпечатъци.
„Имам подозрения чия е поръчката и съм казал всичко на МВР“, заяви Димитров. Почеркът на отмъщението бил същият като този, когато горяха в две последователни нощи офисите на СКАТ ТВ в Бургас и Варна преди два месеца. Това стана непосредствено след предаване на Валентин Касабов, в което той залепи на екрана автентична декларация от софийския нотариус Теодора Вуцова. В документа тя признава, че именно нейната кантора е заверила гаранциите от по 150 хил.евро, с които Сидеров чрез измама е задължил своите бъдещи депутати при попълването на бланките за участие в парламентарния вот миналото лято. До разобличаването му с факти Сидеров неуморно тръбеше в удобните на властта медии, че СКАТ лъже за съществуването на тези банкови гаранции.
След инцидента в Хасково от онзи ден, в електронните форуми, контролирани от  звено, на което, според непотвърдена информация, се плаща от централата на „Атака“ се появиха твърдения, че Димитров сам си запалил возилата, за да получи застраховката. Има и версия, че дължал много пари на мутри.
„Джипът беше 20-годишен, моторът също е стар, нямат автокаско, защо да ги паля? На никого нищо не дължа, напротив – дал съм заеми на мои роднини и чакам да ми ги върнат?!“, каза човекът. По професия той е лютиер и изработва струнни инструменти. „В този мирен занаят няма разчистване на сметки, в момента подготвям няколко китари за биеналето във Франкфурт и това е целият ми живот“, заключи Димитров.
По аналогичен начин е пострадал и някогашният най-близък съратник на Волен – Павел Чернев. Веднага, след като той напуснал „Атака“, някой запалил новия му автомобил „Шевролет каптива“. Чернев дори не успял да си получи застраховката, защото така и не се установило кой е извършителят. Той обаче предпочел да замълчи за отмъщението, тъй като още бил много пресен инцидентът на магистрала „Тракия“, след който Волен и Капка Сидерови го заставиха да лъжесвидетелства.


22 март, домът на Димитров и гаражът му в Хасково

В категории: Разследвания

33
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
33
Георгиев
01.04.2010 22:03:55
0
0
Айде стига с тоя турски консул бе! Нищо лошо не е направил човека дяволите да го вземат!
Какво му е на турския консул бе глупак? Защо да не седи с него, първо? Второ, той не е знаел, че ще седи с него - предварително са били раздадени местата!
Аман от глупаци и клюкари неразбрани!
32
hyhy
01.04.2010 16:25:22
0
0
Абе глупаци, още ли вярвате на глупостите на оня Гьобелс касабов-той мина и баба Яга - от устата му само змии и гущери излизат.Ама яде и пие с турския консул, нали
31
БГ
31.03.2010 08:26:41
0
0
75_то Янче,съгласен съм с тебе,но имам една молба.Моля те,пиши на човешки шрифт,тоест на КИРИЛИЦА.Ти можеш.Благодаря.
30
yana 75
30.03.2010 16:38:09
0
0
Bg v greshka si. ako beshe starez na mestoto na rodoliubiv , steshe da vika: gore razete! dolu magistrali i samoleti! da givee Siderov! [eyes]
29
БГ
30.03.2010 08:04:24
0
0
До:Родолюбив Българин:Уважаеми,Родолюбив Българино,предложи тогава твоята алтернатива за управление на България.Все пак,трябва да има управление!В противен случай ще помисля,че"стареца се е преименувал в "
Родолюбив Българин".
28
Родолюбив Българин
29.03.2010 12:33:40
0
0
Събудете се Българи не вярвайте на нито един политик всички са лъжци и предатели и не ги интересува истрадалият Български народ те гледат само личната си изгода.
27
БГ
29.03.2010 07:17:51
0
0
....и последно"старчок",знам,че сега тайничко ни наблюдаваш.Казваш,че нашият форум бил"файтонджийски",което е обида и долна лъжа,срещу всички останали,честни хора.А питам аз,вашият форум във в."Атака",какъв е?До него,достъпа за истината от преди 3-4год.и СЕГА,Е НЕВЪЗМОЖЕН.Така,че ние нормалните хора,не знаем,пък и вече не бихме желали да знаем,като е видно и с просто око, че не само форума,но и файтончето ви "Атака" е ЖАЛКА ОСТАНКА ОТ ИЗЛЪГАНИТЕ НАДЕЖДИ НА БЛИЗО 400 000 ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ.
26
yana 75
28.03.2010 15:55:08
0
0
[kinky] ..... и още нещо да те открехна ! и сам жена и мъжка рожба си имам . а и страх нямам да си напиша презимето. пълзенето и сниcкането е присъщо за вашTе хора. " големите патриоти" , дето като им задават въпроси журналистите се изсулват в стил МАЛАРИЕН ПЛАЗМОДИЙ. сега за "мамчето" Капка да те осветля ! тук некомпетентността ти я прощавам . айде ... мъж си ! да предположим, че не ги разбираш женските му работи. та: Капчето решила в крехка възраст ( 42, 43 годинки) на изчаHчено - генетичният модел Сидеров , дете да ражда. добре, ама не до там ! ами възможно е да е била вече в пред- менупауза а и е голяма разликата във време м/у последното и раждане и сегашното. знаем ,че "мамин Мите" е на 26, 27годинки. но за по лесно и за да си правим политическия PR , хайде да дадем вина на всичко и всички . хем Сидеровца ще е жертва и състрадание ще падне, хем мъжлето и дивиденти ще намаже . така, че не се опитвай да пробутваш сълзливo- фалшиви историйки . просто възрастта на Капчето е рискова и е възможно това да е предизвикало спонтанният и аборт.
25
yana 75
28.03.2010 14:29:33
0
0
[slimey] Старец, старец....! виждам, че не си в състояние да осъзнаеш явността на фактите. въртиш се безпомощно в остарялите атакистки стерeотипи замъглили мозъка ти. говориш по ПОзитански с лозунги и манифести. явно избледниялото фотокопие на лидер така ви е зомбирало, че сте загубили звук и картина, да не говорим за смислова дейност ! сетен път сте се опитам да обясня: не че се надявам да ме разбереш, а да кажa , че не можеш тук да заблуждаваш . явно ти харесва да се правиш на смахнат или действително си такъв, но моля те не прави на малоумни хората. никoй не подлага на съмнение това , което беше Атака в първоначалния и вид. всички го видяха. много хора обезверени и онеправдани от 20 годишната "метаморфоза " - повярваха. "великият вожд" се дереше по митингите, заклеймяваше, обещаваше яхнал вълната на народното недоволство. добър оратор с отлична диалектика. трябва да му се признае , факт е ! не че на хората им харесваше невръстеничето Митко, готвено от пъстрока си за приемствен полит-лидер да се оплюва в ефира на СКАТ. не че посредствената драскачка Капка , беше поставена на поста главен редактор на вестник Атака поради кадърност. симпадизанти и деици на партията виждаха тези минуси, но ги премълчаваха в името на КАУЗАТА. точно заради предадената КАУЗА , електората не може и няма да прости на един колосален МЕРЗАВЕЦ изгаврил се най-демостративно с доверието и последния пристан на НАДЕЖДАТА човешка. излишно е да се пънеш и катериш по огледала. радвайте се на гювеча докато можете, защото малко ви остана, както казах вече в един от предишните си постове.
24
Сидеров - боклук долен!
28.03.2010 11:50:42
0
0
Турчина Лидеров отново се показа покрай посещението на Давутоглу! Дали му е направил и свирка не знаем. Само е ясно, че е гнусен червяк по-долен от плазмодий.
А Калинка още от СКАТ я избиваше на проституция, но сега явно са и се усладили турските к....е в Истанбул. Духачка недна!
Болен е пумия!
А Калинка припка дубето да врътка!
Атакистка пасмина - иди си!!!
23
siderov -pipalo na oktopoda
28.03.2010 10:32:54
0
0
СИДЕРОВ, А ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ ДЪНКАТА?

Нещо да сте чули да каже за Красимир Гергов, който е опасал олигарски всички медии? Нещо да сте чули да каже за Бареков, освен, че непрекъснато дава интервюта за неговия сайт? Сидеров, Бареков свързан ли е с медийния монопол на Доган? Сидеров, колко пъти се среща с Дънката? Защо? Какво се случи след тези срещи? Има ли отношение към топлата ти връзка с БСП и ДПС?

Четете в „Мишена”
22
идиота Сидеров
28.03.2010 10:31:09
0
0
Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров си изпроси нова среща с Темида покрай броженията, които предизвика в журналистическата гилдия писмото на Ахмед Доган до Валерия Велева. Той дръпна пламенна реч в предаването "Сеизмограф" по бТВ срещу медиите, като част от мафията.

С твърдението "главният редактор на "168 часа" си направи устата да му плащаме", Волен побърза да цопне в блатото, в което неведнъж е бил, като предизвика мигновена реакция на споменатия шеф, който го заплаши със съд. "Това е долна лъжа, запазете запис от предаването, защото ние ще се видим в съда", обърна се Николай Пенчев към водещата.

Не е ясно още каква ще бъде реакцията на Валерия Велева, която Сидеров нападна още по-рязко. Тя по думите му, обслужвала Доган пълно - и физически, и сексуално. Тук запазваме мълчание, защото всяко нещо се доказва, а когато не може, виновните си носят последствията. Кой ще го отнесе, ще видим, надяваме се скоро!

"Те бяха любовници и това е известно в колегията. По-рано, когато беше на власт, само в. "Труд" имаше достъп до сараите. Сега, като падна от власт, го изостави. А той, засегнат, че любимия слугинаж го няма, й пише писмо. Тя го засегна, а той й пише писмо, от което да я заболи", предаде версията си лидерът на "Атака".

Всъщност за интервюта по пантофи се говори отдавна, но веднага след скандала Осман Октай огласи имената и на други шетали около Сокола не само по пантофи, а и по пеньоари.

В този вестник винаги е имало обслужване на силните на деня, продължи Сидеров и изрази възмущение от снимката на главния редактор Тошо Тошев, приятелски прегърнат с убития наркотрафикант Косьо Самоковеца. "Как така той ще ми бъде морален съдник?", запита Волен Сидеров. Без да заставаме на страната на Тошо, същия въпрос бихме поставили и на господин Сидеров, относно изявите и поведението му в Луфтханза, с което изложи себе си като депутат и страната ни пред европа.

Той разкритикува и говорилия преди него по темата Сашо Диков, който според Сидеров "тръгнал на умряло куче нож да вади". Като визира Доган, му препоръча "да попита защо не се разследва Велева за търговия с влияние".
Службите трябва да се намесят и да разследват лицето Велева и целия вестник "Труд", заключи политикът.

Ние бихме добавили и още имена на вестници и телевизии, които са в слугинажа отдавна и пълнят гуши със солидни суми от държавния бюджет, който се я окъса, но за сметка на това "услужливите" мълчат или се правят на приятно разсеяни.

Справки в министерствата от минали правителства ще дадат пребогата информация за съвместни мероприятия за скубане на златната кокошка от слугинажа.

Само трябва ДАНС вместо да се потрива, да надникне в бакиите им!

Ама за това трябва ду...е!
Не като тези на обсъжданите около Доган!

21
БГ
28.03.2010 10:15:39
0
0
"Другарю,Старец",колкото и да се напъваш да бъдеш обстоятелствен,за мене ти си ясен.С тебе латерно-стара,спора е безмислен,което всъщност ти целиш.Така,че на мен не са ми необходими твоите отговори,за което предварително ти благодаря.Аз разговарям с голямата част от нормалните хора,които искат да живеят нормален живот.Не индивиди като вас, да им подхвърлят думи,като "другарю","кръчмарско сборище,което е присъщо за вожда ви "позитано" и тем подобни гадории.Но стига,че много време ти отделих.
20
Старец
28.03.2010 09:48:59
0
0
Другарю Бг, ти освен някакви долни подмятания, можеш ли да напишеш нещо свясно? Очаквах от този форум съдържателна дискусия, а намерих пошло кръчмарско сборище. Ако не са непредубедените читатели, които могат да бъдат заблудени от долните клевети срещу Волен и Атака, никога не бих участвал в такъв файтонджийски форум. Другарю Бг, ако всички кадри на Позитано са като тебе, а аз по-добри до сега не виждам, значи горкият Сергей е изпаднал в голяма кадрова криза!? Като се надявам всички честни читатели на форума да са проумели какво представлявате, напускам без съжаление това долнопробно сборище. Най-после проумях, че не е нужно някой да ви разобличава, вие сами си го правите най-добре.
19
Pluton
28.03.2010 09:11:32
0
0
В. "Атака" става само за да си избършем задника с него. Да вземат да го прекръстят на вестник "Бойко". Такива парцали не се копуват, а само се използват за амбалаж.
Както и ошмулени и долнопробни "старчоци".
Долу Болен!
Долу Батака!
18
БГ
28.03.2010 08:57:57
0
0
Уважаеми Васко,виждате ли веднага след моето обяснение за старчока,каква тирада е написал.Отново неговите плоскодумни безмислици,с ноито той ни залива,еее естествено очаква от нас да му се връзваме.Той отново е на "бойният си пост".Мамин ми "старчок"-мама Капка се възхищава от тебе и тя ще те възнаградии.Ти старчо знаеш с какво,а може и с нещо другоооо.
17
Старец
28.03.2010 08:40:06
0
0
Уважаема г-це/г-жо (ако наистина се крие женско същество зад ника Яна), ти също като останалите плювачи си заслепена от омраза и не можеш да разбереш, че аз не защитавам партия Атака, защото тя няма нужда от защита от долните клевети, още по-малко нейния лидер Волен Сидеров - най-достойния мъж на нашето съвремие, още по-малко Капка Сидерова - най-достойна съпруга на най-достоен мъж, която във всички години на жестоки комунистически репресии срещу него стоеше неотстъпно до рамото на съпруга си и дори загуби детето си в резултат на моралния тормоз срещу Волен и срещу самата нея, нито пък техния син Димитър Стоянов, бит публично на улицата от комунистическата полиция, с около 30 травми по тялото, и то в ХХ1 век. Ти, ако си жена, дори и да нямаш дете все още, би трябвало да знаеш какво значи за една жена да загуби най-скъпото си, своята рожба. Така, че не защитавам Атака, нито Волен, нито някой друг, а истината, която е потъпкана и чувството ми за справедливост се бунтува, защото срещу Атака и Волен се сипят долни клевети, които са или откровени лъжи или полуистини, тенденциозно интерпретирани в негова вреда, което е още по-лошо, а срещу ужасните престъпления на червената банда от Позитано, нито дума. Като се ерозира доверието в Атака с долни лъжи и клевети, се помага на престъпната червена банда от Позитано отново да се добере до властта и отново безнаказано да лъже, да краде и да убива. Не съм на принципа "Който не е с нас е с Позитано", а защото знам, че от Позитано плащат с окрадени от нас, включително и от тебе, пари на медиите и на разни глашатайчета от форумите да клеветят Атака. На Васко отговарям, че си чета в.Атака, даже съм абониран, защото е най-стойностния вестник и всички останали не струват колкото една страница от него.
16
БГ
28.03.2010 08:29:39
0
0
Васко,какво ти е интересно за болния мозък-старчока.Ами ,тяхното гуру-Болен,го е пратил да ни дразни,за да не мислим за нашето сплотяване,а да сме вечно спорещи и разединени.
15
васко
28.03.2010 04:34:59
0
0
Много ми е интерересно какво постоянно търси тук тоя болен мозък-стареца.Ами да върви да чете вестник атака ,нали той е техния семеен вестник.
14
yana 75
27.03.2010 23:36:59
0
0
старец, жалък си. все с вечния изтъркан аргумент: които не е с нас е от Позитано, дпс и тем подобни . не ти ли побира дементното мозъче, че за да разграничиш едно долно предателство можеш да бъдеш и безпартиен. достатъчно е да има разум и чест. нещо, което преди всичко на вашият ГУРУ липсва . че ти си потънал в параноя и ограничение си е твоя работа. ама не подценявай и не обиждай интелекта на хората , та дори той и да е елементарен. защото не е нужно ,кой знае каква факултативност за виждане на фактите. а те са: как едно подлo и гладно жюрналистче се изгаври с народното доверие. мерзко се обърна, като риба в тиган и залази след "силните"0 на деня. повлече след себе си фамилните си издънки, с видния представител олигавеният и осополявен зевзек "мамин Митко", видна "мома Капка" и незнам си кой от родата. като се прибавят и още някои гладници, готови за подвизи и подскачасти около лидерчето си - ето я картинката. по колоритна...., здраве му кажи ! лошото обаче е: там има и достойни , компетентни хора като проф. Стоилов, Аврамов и др. по мое виждане седят още в псевдо партийката, защото са поставени в патово положение. с две думи КЛОА(та)КА се компрометира достатъчно и едва ли червей набиращи се по буца , като твоята особа могат да и бъдат в помощ.
13
Volen v zatvora
27.03.2010 19:41:05
0
0
Ехо... лудницата на "Четвърти километър". Изпуснали сте ваш пациент - старото магаре(старец). Пратете екип и го приберете! Защото е опасно за жалкия му животец. Може да му падне тухла на кратуната, докато отива към атакистката кочина на "Врабча" 1. Действайте бързо.
А Болен Педерасов Лидеров го очаква друга съдба - бум, бум! И на гробището на историята!
Предателска гмеш долна!
12
Старец
27.03.2010 17:38:10
0
0
Г-н бивш зам. председател на Атака или по-точно настоящ предател на Атака и слуга на Позитано, ти не питай къде са атакистите, те са си на място, но кажи ти къде си, след като предаде Атака и кажи още добре ли плащат от Позитано на предателите, че може още някой пишманатакист да дойде при вас, защото такива атакисти не ни трябват и трябва да се чистим от предателите. Прочетох статията от линка, който сочиш, но не разбрах защо я сочиш, като е ясно, че е създадена нова протурска партия, нова рожба на твоите нови господари от Позитано, както и ДПС и другите са тяхни рожби
11
Pluton11
27.03.2010 13:42:45
0
0
Къде са...
Да лаят по форумите и да гъзолизничат на гербаджийската кохорта.
А че турцизационни тумори пъплят из България хич ни ги е еня.
Сволач мръсна!
10
Бивш зам председател на атака
27.03.2010 11:45:06
0
0
Kъм така наречения старец.Престани с тия твои психясали коментари .И понеже се правите на патриоти вижте този линк.Къде сте сега бе атакистииии.Къде е срания ви Волен?http://www.bulgaria-news.bg/category/bulgaria/politics/article/post25978.html
9
27.03.2010 08:29:11
0
0

Писал/а на: 27.03.2010 10:24
БОНЧО ПСИХЯСЪЛ,НЕ НАМЕСВАЙ "позитано",СЛУЧАИТЕ НА
ТУРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И ВСИЧКИТЕ ТЕМ ПОДОБНИ ГАДОРИИ С
НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ.ТОВА СА НЕЩА,КОИТО
РАЗРАБОТВАТЕ вие КОПЕЛЕТАТА ОТ дс и ГИ ПУЩАТЕ НА
ПРОСТОЛЮДИЕТО,ЗА ДА МУ ПЕЧЕЛИТЕ ГЛАСОВЕТЕ,СЛЕД ТОВА ДА
МУ ИЗМЕНЯТЕ НАЙ-ПОЗОРНО И НАГЛО.ТАКА,СЛЕДВАЩИТЕ ТИ "писания",ЩЕ БЪДАТ ПОРЕДНИТЕ ТВОИ "безмислици".9
8
БГ
27.03.2010 08:24:15
0
0
БОНЧО ПСИХЯСЪЛ,НЕ НАМЕСВАЙ "позитано",СЛУЧАИТЕ НА ТУРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И ВСИЧКИТЕ ТЕМ ПОДОБНИ ГАДОРИИ С НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ.ТОВА СА НЕЩА,КОИТО РАЗРАБОТВАТЕ вие КОПЕЛЕТАТА ОТ дс и ГИ ПУЩАТЕ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО,ЗА ДА МУ ПЕЧЕЛИТЕ ГЛАСОВЕТЕ,СЛЕД ТОВА ДА МУ ИЗМЕНЯТЕ НАЙ-ПОЗОРНО И НАГЛО.
7
Старец
27.03.2010 06:07:56
0
0
Аз не съм анонимен, а съм под псевдоним, както и вие и си имам лични причини за това, както имате и вие, предполагам. Никога не съм си мислел, че псевдонима може да ме защити от убийците на Позитано, които лесно могат да стигнат до мен и до всеки друг, защото живеем в продажна държава, където всичко се купува, особено лесно с откраднати пари. Нямам причини да се срамувам да застана и с истинското си име, но истината не се интересува от имена, а от факти. По-интересно е защо вие желаете смъртта на невинни хора в последните си писания, което е не само неморално, но и престъпно, защото е подбудителство към насилие и убийство и то само защото някой изразява мнение, различно от вашето. Последното е не само нарушение на правилата на всички форуми, но и подлежи на търсене на съдебна отговорност, само че у нас няма кой да ви я потърси, защото съдебната система е зависима от убийците от Позитано, както и вие, подбудителите към убийство. Изобщо, правите голяма реклама на господарите си от Позитано - каквито слугите, такива и господарите.
6
Pluton
26.03.2010 23:18:42
0
0
И ако има все още заблудени(надявам се няма), долната инсценировка на магистрала Тракия де впечатли никого. Ако се е целяло ликвидация, тя е щяла да бъде осъществена. Въпроса е във идеята, която беше позорно продадена. Затова лъжата е толкова долна. А като се замислим още на магистралата Сидеровщината(свинщината) изби на повърхноста.
Но пък втория път се надяваме да е на първа страница с големи букви. [devil]
5
Pluton
26.03.2010 23:10:09
0
0
А ти нищожно "старчоче" не мисли, че под булото на интернет-анонимка си недосегаем.
Продължавайки да "громиш" нашите правилни коментари, ще си си намериш похлупаче май.
Громенето води до громене,
разбра ли плямпало!
Но е важното кой ще го направи най-отзад.
Малоумник!
4
Pluton
26.03.2010 22:55:55
0
0
Лидеров - трябва да гори в ада!
И скоро ще стане.
Вярвам в това.
Дано го ликвидират!
[spermatozoid]
3
Старец
26.03.2010 18:32:12
0
0
Само две партии в България имат ясно изразени терористични характеристики и те са: 1) БСП (справка - атентата в Света Неделя, покушението срещу Волен Сидеров на Магистрала Тракия, повече от 300 показни улични разстрели, всички неразкрити) и 2) ДПС (справка атентата гара Буново, гара Пловдив, Хотел Сливен, убийството на Ахмед Емин). Там трябва да се търси запалването на фитилчето на взривовете и на офисите на СКАТ във Варна, и на гаража на Г. Димитров в Хасково и на офиса на Атака в Бургас и навсякъде. Старчока не членува в тези терористични организации, нещо повече, не членува в никаква партия, но е симпатизант и горещ привърженик на единствената патриотична българска партия Атака и по тази причина не се занимава с взривяване на гаражи и офиси, а взривява евтините тъпи лъжи и клевети на медиите и форумите против Атака и Волен.
2
demir
26.03.2010 15:55:11
0
0
опа 150 000 евра на хоризонта,пак делнаха кумовете пачките
1
БГ
26.03.2010 13:12:22
0
0
ТАКИВА КАТО "старчока" ГИ ВЪРШАТ ТЕЗИ ПЪКЛЕНИ ДЕЛА.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки