Бургаски общинар нарита Бала в мач за Хаити


Бургаски общинар нарита Бала в мач за Хаити
Председателката на ОбС-Бургас Снежина Маджарова (вляво) се изживяваше като Виктория Бекам, а зам.областната управителка Златина Дукова като Адриана Скленарикова. Двете активистки на ГЕРБ обожават да се показват на трибуните
13 Март 2010, Събота


Фенки плачат за властелина зам.кмета Коце Маца, който не дойде, въпреки, че беше картотекиран 
Благотворителен футболен мач в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити се състоя в бургаската зала „Младост“ в сряда вечерта. Организаторите на събитието от БЧК, Алианс Франсез, Асоциация за културен обмен и Община Бургас се погрижиха да поканят известни футболни звезди от близкото минало, сред които Красимир Балъков, Златко Янков, Фреди Бобич, Илия Груев, Симеон Чилибонов и Владо Стоянов. Срещу тях се изправиха бургаски политици, журналисти и общественици, чийто отбор беше представен като „Властелините на футбола“.


Автор: Десант

В състава на Властелините като ляв бек започна зам.-председателят на Бургаския общински съвет Костантин Луков. Той се отличи с изключително груби прояви като на истински селски бек, а публиката бе единодушна, че най-пострадали от дърводелската игра  на адвоката са кокалчетата на бившите звезди на Щутгарт Красимир Балъков и Фреди Бобич. Силно притеснени за здравето на именитите противници, съотборниците на Луков от резервната скамейка започнаха тактично да му напомнят, че е редно да си почине и че смените са разрешени без ограничения. Това обаче не смути общинският съветник, който отвърна: Споко! Още не съм се уморил, тренирам редовно.
Друг бургаски общинар, взел участие в двубоя, бе хлебарят Димитър Людиев, но коментарите бяха, че играта му е твърде вяла и невзрачна, което напомняло по един удивителен начин на изявите му в ОбС-Бургас.
Като най-добър за Властелините бе оценен бившият многократен шампион по вдигане на тежести Румен Теодосиев. Все пак отборът на Звездите, предвождан от Красимир Балъков, показа далеч по-високи футболни достойнства, което доведе до разгромен резултат в тяхна полза. Съдия на мача бе небезивестният бургаски митничар Георги Виделов, който обаче вместо да следи събитията на терена, се разхождаше сред публиката и даваше интервюта за  медиите. Сред зрителите бе забелязан и ненадминатият майстор на преките свободни удари Пламен Гетов, който окачи бутонките преди петнайсетина години. Той реши да се  измайтапи със съдията-митничар, като му подвикна: „Гоше, ела да свириш на мене!“ Митничарят побърза да извади жълт картон на бившия национал.
Феновете бяха безкрайно озадачени от отсъствието на голямата звезда на Община Бургас - зам. кметът по строителството Костадин Марков, когото във футболните среди понякога наричат Коце Маца. Маца беше картотекиран сред първите в списъка на участниците. Зевзеци коментираха, че като видял окаяното състояние на спортна зала „Младост“, той толкова се притеснил, че отказал да се включи в двубоя, но незабавно се обадил на подчинените си да спретнат една малка обществена поръчка за ремонт на спортното съоръжение. Коя ще е печелившата фирма, в бранша изобщо не се съмняват, защото фирми - външни  за семейно-приятелския кръг на Маца нямат никакъв шанс.  

Текстове под снимките:
Снимка 1 : Луков (вляво) рядко пазеше голяма дистанция от Балъков (с топката). Шефът на Дарик радио Краси Калудов  уплаши Бала с мощния си скок
Снимка 2 : В червено яке червеният кандидат-кмет на Бургас за мандат 2011-2014 Павел Маринов през повечето време стоя резерва заради ГЕРБ


Снимка 1 Снимка 2

В категории: Спортен дух

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
аз
19.03.2010 10:53:13
0
0
Обаче тоя от сн1 изглежда като абсолютен бастун
2
татунчо
16.03.2010 10:01:57
0
0
Ъъъ? За Коце Маца кои фенки плачат-сигурно сътрудничката му?
1
хопси
16.03.2010 09:59:44
0
0
Стая мазна коса и евтини дрешки и на Алисия,която се прави на Виктория Бекъм не маже да заприлича.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки