Убиецът от Иракли бил психясъл


Убиецът от Иракли бил психясъл
Военният /вляво/ се яви с адвоката си Благой Потеров - Снимка Николай Недев
24 Януари 2010, Неделя


55-годишният ексвоенен Тодор Димитров, подсъдим за смъртта на 21-годишния Григор Николов от София, убит  в спор за една палатка на плажа в Иракли, настоя да бъде пуснат на свобода девет месеца след ареста му за кървото престъпление, извършено в навечерието на Джулай морнинг.


Автор: Лалка Кипрова

Бившият военен, известен като Полковника, счита, че трябва да бъде освободен, тъй като престоят зад решетките се отразявал зле на психическото му състояние и изпадал в емоционални кризи. В сряда адвокатите му пуснаха молба до Окръжния съд в Бургас за изменение на мярката за неотклонение -от задържане под стража в парична гаранция, като се обосноваха именно с лошото му здраве. Пред фоторепортера на "Десант" подсъдимият демонстрира изблици, гарнирани с тръшкане и хленч, а съпругата му Цвета ни показа  среден пръст в кулоарите на съда.
По искане на защитата, съдът назначи трима специалисти, които да извършат комплексна психологическа и психиатрична експертиза на Полковника. Заключенията си, те ще представят в края на февруари-на старта на процеса за убийството. "За този човек смъртната присъда не е достатъчно наказание", казват близките на загиналия младеж.


В категории: Разследвания

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
nobody
29.11.2010 13:57:57
0
0
abv , пич не знам кой си къде си, ама по-добре там стой си! Иди се заври някъде и при никакви обстоятелства не произвеждай поколения! Защото именно заради мисленето на такива като теб и действията на така наречения "господин" по-горе на снимката, хората ги е страх да си излязат от домовете. Не знам що за изруд трябва да си, за да кажеш за психически неуравновесен убиец "осъдиха ЧОВЕКА за няма НИЩО"...?!! Нямам думи просто...всичко хубаво ти желая и дано никога да не се срещнем! peace
3
abv
12.08.2010 12:17:16
0
0
osadiha 4oveka za nqma ni6to toq gnysen drazna6t narkoman
2
abv
12.08.2010 12:11:34
0
0
abe toq grigor si be6e laino
1
13.03.2010 12:47:43
0
0
[popinpopout][kinky][geometry][rolling][rotating]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки