Декларация на национално движение "Социална солидарност"


20 Ноември 2009, Петък


На  13 ноември в столичната преса се появиха платени публикации на партия АТАКА, които удивиха всички наши членове и симпатизанти. В декларацията на ръководството на ПП АТАКА и на парламентарната група на партия АТАКА се отправят най-груби нападки към Телевизия СКАТ, към нейния собственик г-н Валери Симеонов и към работещите в тази медия. В същото време АТАКА споменава в негативен контекст и нашето движение.


Като движение, което вече четвърта година организира и ръководи уличните протести на българските пенсионери и социално слабите, ние изразяваме своето възмущение, че АТАКА и нейният лидер Волен Сидеров си позволяват да водят война с телевизията, която ги създаде.
    Трайчо Стойков

Очевидно Волен Сидеров е с твърде къса памет, след като може да забрави как СКАТ го наложи в публичното пространство, как го защитаваше, когато се водеше делото за инцидента на автомагистрала „Тракия”, как в продължение на години телевизията изцяло и всеотдайно служи на патриотичната кауза.
Именно защото СКАТ първа разрови бунището на българската политика и успя да наложи нов политически проект, управляващата олигархия принуди водещи кабелни оператори да свалят телевизията от своите програми. Което бе тежък удар върху СКАТ и нейните стотици хиляди зрители.
    Волен Сидеров обвинява СКАТ, че не му дава думата за обяснение, но отказа да се отзове на поканата да гостува в предаването „Паралакс”. Вместо това плаща хиляди левове за платени публикации във вестници, които до вчера той анатемосваше като антибългарски. В тези публикации той не дава отговор на най-важните въпроси:
    Сашо Радев

Защо АТАКА  подкрепи безусловно управлението на ГЕРБ, а преди изборите обвиняваше тази партия във воденето на антинационална политика, подчинена изцяло на външни сили?
    Защо АТАКА се отказа от програмата си и възприе ултрадясната икономическа и социална програма на ГЕРБ?
Защо Волен Сидеров отхвърли в Народното събрание предложението за намаляване на ДДС върху лекарствата от 20 на 7 процента, въпреки че програмата на АТАКА обещава падане на ДДС за лекарствата, храните и учебниците?
    Защо Сидеров се солидаризира с Бойко Борисов за американските бази в България, отричайки се от посланията на антивоенния митинг в Южния парк преди три години? Припомняме на Сидеров, че на този митинг се изказаха и двамата съпредседатели на „Социална солидарност”. Това бяхме ние - Сашо Радев и Трайчо Стойков. Ние се обявихме, обявяваме се и сега, за незабавното закриване на четирите военни бази на наша територия.
    Възмутени сме, че Сидеров вече не говори против базите, а само иска наем от американците. В жълти стотинки ли се измерва разбирането на Сидеров за държавния суверенитет? Това е предателство към националните интереси и към хилядите симпатизанти на „Социална солидарност”, които ние призовахме да гласуват на президентските избори за Сидеров.
    Защо Волен Сидеров заяви след завръщането си от Италия преди два дни, че е българският Джанфранко Фини? Нима Сидеров не знае, че този коалиционен партньор на Силвио Берлускони  подкрепя членството на Турция в Европейския съюз? Нима Сидеров не е информиран, че като външен министър на Италия Фини защитаваше военния пакт НАТО и неговите окупационни мисии в чужбина? След като Сидеров се сравнява с Джанфранко Фини, значи ли че АТАКА променя позицията си за недопускане на Турция в Европейския съюз и за закриването на НАТО като остатък от Студената война?
    И накрая нека поставим най-болезнения за нас въпрос: Защо АТАКА подкрепи в НС решението на ГЕРБ да отложи повишението на вдовишките пенсии и пенсиите на пенсионерите над 75 г. за средата на 2010 г?
    Как Сидеров ще обясни на гласувалите за него пенсионери, че няма да получат 13-та пенсия преди идващата Коледа? Не е ли това измяна на социалните идеи, които АТАКА подкрепяше?
    И нека попитаме Волен Сидеров: Ще има ли смелостта да се яви на продължаващите вече четвърта година протести на софийските пенсионери, всеки четвъртък - от 11 часа- на площад „Александър Невски”? Ще може ли да погледне в очите пенсионерите и социалнослабите, които му вярваха и даваха гласа си за него, вярвайки, че той ще брани правата им?
    Движение „Социална солидарност” изцяло подкрепя съпротивата на общинските съветници в Бургас срещу недостойната политика на ръководството на АТАКА за пълно обвързване с ГЕРБ – партията на българската олигархия. И няма да сме изненадани, ако Сидеров последва примера на Фини, който вля своята партия в движението на Берлускони.
    Може би скоро АТАКА колективно ще се влее в партия ГЕРБ и така ще станем свидетели на поредната грозна измама на избирателите.
    С тази декларация на движение „Социална солидарност” ние прекъсваме всякакво сътрудничество с АТАКА, докато тази партия се оглавява от подобни хора. Нареждаме на своите структури в София, Пловдив, Варна, Русе, Шумен, Горна Оряховица, Стара Загора, Хасково, Кортен и Харманли да прекратят подкрепата си за партията, оглавявана от хора, които измениха на социалните идеи на българските пенсионери, на бедните, болните и онеправданите от прехода.
15 ноември 2009 г.
София
Съпредседатели на Национално движение
„Социална солидарност”:
Сашо Радев
Трайчо Стойков


В категории: Политика

30
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
30
Една изповед на каруцар
26.11.2009 17:15:06
0
0
Като ти види човек написаното, от пръв поглед ще разбере, че не си завърши дори пети клас. От десетте полуграмотни изречения си повторил поне пет пъти една и съща глупост.
"всички националисти от всички партии"
Това много ми прилича на онази милиционерска фраза "Да живеят всички БКП-та, по всички земни кълбета".
Каква простотия само, всички ли сте такива на това ниско интелигентно ниво, ако е така, може да се каже за Десант и Скат, по-точно за Касабов, Енчев и Симеонов, то за простотията няма граници.
29
ЕДНА ИЗПОВЕД
26.11.2009 06:17:00
0
0
Браво на г-н. Енчев направо разказа играта на на този луд помияр Волен Болен , този е направо за психиатрична клиника на пети километър да го затворят .



Този луд помияр не вижда че всички националисти от всички партии го презират но продължава да се натиска да бъде лидер на националистите , все повече ще ставаме свидетели на лудостта на този помияр .



По добре да си взима парите и да бяга във чужбина защото колкото повече се дразни със СКАТ толкова повече ще понесе омразата и плюнките на българските националисти .



Ако иска може да си ги спести но този не може да се осети защото е напълно луд за връзване . Въпрос на време е някой да му извади медицинския картон на този психопат .


Добре че никога няма да се докопа до премиер ския пост , само като си помисля че този болен мозък да управлява България ме обзема страх .

28
Каруцари
25.11.2009 20:48:24
0
0
ДПС, БСП и тв Скат, новата тройна коалиция, мечтата на Първанов.
Интересно, откъде тези от Скат и безплатния вестник, сте се научили на този каруцарски език. Даже и циганите не говорят като вас.
бай хуй - тикви такива смотани!
пак истината - ясно е, че волен сидеров е долен и вмирисан ГЕРБерски ибрик. Мутрата е Касабов.
българче - Явно самоопределянето на Сидероглу за помияр е самата истина.
Да добавим и този каруцар, заедно с каруцата МъРШАЛът - МНОГО КОСМИ ПЛЮЕ ОТ ЛИЗАНЕ НА ТАШАЦИТЕ НА БОЙКО.
Език мой, враг мой.
27
Изсъскал МъРШАЛът.
25.11.2009 18:22:37
0
0
-



ПАТРИОТИЗЪМ - НАЧИН НА ПОДЛА И ДОЛНА УПОТРЕБА



СИДЕРОГЛУ Е ПЪРВИЯ ЧОВЕК КОЙТО ОСРЕБРИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ


СИДЕРОГЛУ Е НОВИЯ ЛЕВСКИ ,


НЕЩО МНОГО ПИПА ТОЗИ ЛЕВСИ , МНОГО КРАДЕ ТОЗИ ЛЕВСИ , МНОГО КОСМИ ПЛЮЕ ОТ ЛИЗАНЕ НА ТАШАЦИТЕ НА БОЙКО .


АБЕ ТОЗИ АТАКАЖИИСКИ ЛЕВСИ ОБЪРНА ВСИЧКО КАТО ПОЧНЕШ ВЪТРЕ ВЪВ ГЛАВАТА И ОТ КРЪСТА НАДОЛО .


-[spermatozoid][tongue]
26
МъРШАлът
25.11.2009 17:37:42
0
0
"СИДЕРОВ Е ЕДИН КРАДЛИВ ПСИХОПАТ .ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ВАЛЕРИ КРАДЕЦ !!!ТИ БЕШЕ ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА АТАКА - КРАДЕЦ ПАРИТЕ НА АТАКА СА НА ВАЛЕРИ ."
"СЕГА ВАЛЕРИ ЩЕ НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ , ТИ СИ ВЕЧЕ МИНАЛО . ТИ ВЕЧЕ НЕ СИ ВОДАЧА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ." Изсъскал МъРШАЛът.
“Специално внимание отдели на бившия червен депутат Стоян Проданов, за когото се говорело, че сега формира партията на Първанов, в която привлякъл тв СКАТ и
Алексей Петров”
Това ли е новата партия на Валери Симеонов, та вие значи вече сте водачите на българската нация. Сидеров пази България от тези, те са вредни, даже са по вредни от Доган и Първан.
25
до ВОЛЕН от МАРШАЛ
24.11.2009 18:18:32
0
0
.


НЕ Е ЧЕСТНО ОТ ТВОЯ СТРАНА



ТИ ПРЕДАДЕ ВАЛЕРИ ТИ СИ НЕГОВО ЛИЦЕ ПОЛУЧИ СВОЯ ПРОЦЕНТ И ДОБЪР СТАНДАРТ НА ЖИВОТ


ЗАЩО ГО ПРЕДАДЕ ТОЛКОВА ЛИ СИ ЗЛЕ СЪС ПАРИТЕ , КЪДЕ ОТИДЕ КЛЕТВАТА НА ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ .


СЕГА ВАЛЕРИ ЩЕ НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ , ТИ СИ ВЕЧЕ МИНАЛО .


ТИ ВЕЧЕ НЕ СИ ВОДАЧА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ .



.
24
Опасните
24.11.2009 16:54:09
0
0
Волен Сидеров
"Сега твърдят, че като подкрепям ГЕРБ, съм изневерил на принципите. Нека някой да ми каже къде точно съм изневерил на принципите си. В една телевизия, която доскоро беше отворена за АТАКА, а сега АТАКА там е забранена дума, редовно текат едни обвинения - докога ще има новини на турски, докога ще стои чешмата в с. Трънак на трима терористи. Събориха я чешмата в с. Трънак. Сега обаче това няма да бъде съобщено там. Ще се измисли нещо ново - някой ходи с шалвари. Тъй нареченият паметник на фамознте типове Юзеирови веднага беше съборен, намеси се държавата. Кога сме виждали такава бърза реакция, чешмата в Трънак стоя години и години наред. Същите "доброжелателни" твърдят - кадрите на ДПС стоят. Не стоят вече, шефовете на 28 регионални дирекции по земеделие са уволнени от министъра на земеделието и то за суперкратко време. Какво става с царските имоти? Вкарани са в съда от министъра на земеделието. Как няма да подкрепям тези действия, за които съм бил дълги години. В крайна сметка трябва да имаме много ясно съзнание, че АТАКА не е в изпълнителната власт, АТАКА не управлява, нямаме нито един министър. ГЕРБ управлява, но виждаме, че прави нещата за които ние сме пледирали."
Лютфи Местан
“От движението обявиха, че ще бъдат непримирими към отсъствието на адекватни политики и към “Атака” като “най-опасно и грозно явление в съвременната политика”.”
Е, кои, какви са, Скат или Атака са предателите, Какви са Касабов, Енчев и Симеонов, за кого работят в момента ДПС и БСП- ските псета.
Касабов откъде имаш пари за мутренския Джип бре? Няма начин един посредствен журналист, по-скоро бабайт, да си купи такъв скъп джип.
23
МАРШАЛ
24.11.2009 16:50:35
0
0
.



СИДЕРОВ Е ЕДИН КРАДЛИВ ПСИХОПАТ .


ВЪРНИ ПАРИТЕ НА ВАЛЕРИ КРАДЕЦ !!!


ТИ БЕШЕ ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА АТАКА - КРАДЕЦ ПАРИТЕ НА АТАКА СА НА ВАЛЕРИ .


ЗАБИХТЕ НОЖ ВЪВ ГЪРБА НА ВАЛЕРИ ТИ КАЛИНА КРУМОВА И СТОЯН ИВАНОВ .



.
22
23.11.2009 21:58:53
0
0
Болен е манипулатор. Този скандал с нахлуването в Скат е опит да избяга от поканата на Касабов да гостува в Паралакса. Затова реши Боленчо да нападне Скат, когато там гостува Т.Дончева, чието участие бе обявено от Енчев 2-3 дни по-рано. Нали сега разбирате болния манипулатор - провокира в деня на гостуването на Дончева, за да му откажат/напълно нормално/ и той след това да изкрещи - Скат са комунисти, предпочитат Дончевата вместо мен. Плоско, Боленчо, досега тия номерца минаваха. Бъди честен и си признай - бе те страх да влезеш при Касабов. И да погледнеш в очите Валери Симеонов.
21
Ашкоолсун кьопоолар !
23.11.2009 17:55:39
0
0
Ашкоолсун кьопоолар !
Бургаските кьорпета голям джумбуш сторихте,ихтибар Ви
правят всички рязани турци,ашколсун, евалла
серсем-гяури! Откога чакахме по стар гяурски обичай да
се изпокарате и да станете за резил та да се смали и
изчезне омразната ни Атака.
Машалла за гяурския Ви серсемлък.
Още веднъж ,ашколсун серсем-гяури,все тъй я да я карате
и да работите за победата на ДПС!
20
До Болен,стига бе Писал/а на:
23.11.2009 16:23:12
0
0
"Отразяването на атака спря, зощо ти завъртя гъза"
"Добре, че са предпочели Татяна Дончева пред теб,"
Ясно кой е болен, само болен мозък, като твоя може да мисли за задника на близък, какъвто беше Сидеров за Скат. Само болен червен или турско син безмозъчен олигофрен, може да предпочете Татяна Дончева. Не казваш кои са тези дето са предпочели старата мома, за която не е известно от какъв пол е, но по твоите самопризнания там където се целиш е без значение, както и за приятелите ти манафи от ДПС и БСП.
СКАТ е обвързана с БСП и ДПС и е техен продукт.
19
Болен,стига бе
23.11.2009 07:05:24
0
0
сам не вярваш на тези глупости, ма пишеш та се късаш. Че ако Орешарски си е плащал, какво лошо има да го излъчват и него. По същото време с теб направо ни ОБЛЪЧВАХА. На детето 10 пъти му ляхме куршум, че го сряскаше от екрана на СКАТ и по цели нощи плачеше, горкото.
Отразяването на атака спря, зощо ти завъртя гъза ВЕДНАГА след изборите и това целокупният български народ ясно го видя.
Добре, че са предпочели Татяна Дончева пред теб, щото тя поне може да говори интересно, без да се плюнчи, дави или да гледа оцъклено в камерата като надрусана /и после пак да лея куршум на детето/.
Другите глупости, дето ги редиш тук даже няма да ги коментирам, толкова са несъстоятелни.
Аре ходи сега да пийнеш нещо успокоително и си намери друго занимание, вместо да висиш по цели нощи тук.
18
Луда Велка
22.11.2009 20:53:29
0
0
СКАТ има обвързаност с БСП и ДПС.
Доказателства: 1. Преди втория тур на президентските избори СКАТ спряха да излъчват - явна аванта за Гоце.
2. Преди парламентарните избори по СКАТ се излъчваха реклами на Пламен Орешарски.
3. Отразяването на АТАКА спря веднага след изборите.
4. Татяна Дончева беше предпочетен за гост пред Волен Сидеров, а да не забравяме, че с него бяха Стоян Иванов и Калина Крумова - доскорошни служители на СКАТ.
5. Топлото отношение на СКАТ към РЗС напоследък, а вярвам никой не се съмнява, че Яне е продукт на комунягите.
6. Спирането на Георги Жеков, което подсказва за обвързаност с БСП.
7. В предаванията на СКАТ непрекъснато гостуват някакви леви интелектуалци (разбирай комуняги), които дори да критикуват БСП си остават винаги верни на партията майка.
8. И накрая да не забравяме, че Валери Симеонов си е доста заможен човек и благодарение на СКАТ разполага със сериозно влияние над обществото. Това няма как да е постигнато без червена подкрепа и когато е нужно зависимостта на Симеонов от комунягите бива задействана, както става напоследък.
Касабов откъде имаш пари за мутренския Джип бре? Няма начин един посредствен журналист, по-скоро бабайт, да си купи такъв скъп джип, освен ако не се е продал или ще е по-добре да си каже към кое управление от ДС беше.
17
Искрен
22.11.2009 20:40:03
0
0
Големи нещастници сте, Атака!
Само обиди и клевети използвате. Не сте направили едно реално нещо. Само приказки и резки движения! Ех какъв фокусник излезе, Сидеров - циркаджиьооо жалък...
Говорехте едно преди изборите, за да влезете в НС, след което обърнахте плочата!

Нямате никакво уважение към избирателите си, после искате те да ви уважават...

Последния път гласувах за Атака само заради г-н Касабов и хората около него и разбира се, за да не ми отиде гласът на вятъра и в полза на ДПС.

Що се отнася до декларацията - подкрепям я напълно.
16
Лудавелка
22.11.2009 16:38:40
0
0
Ехааа, вярно че той пишел тук - лично! Болен Лидеров. Каква чест за собствениците на този сайт.
Няма да се гърмя бе, просто ще умра... от смях.
Аз съм луда, ти си луд, но за разлика от теб аз нямам жълта книжка.
А за "Десант" не бери грижа. Гледам, увеличили му цената и пак го купуват до последния брой, изкаран на пазара. Че и на тройна цена го взимат, чувам.
Всъщност, ти да не си объркал "Десант" с вестника на жена ти - "Атака". Виж, той наистина мухлясва по серигиите. Ама то какво ти пука на теб, нали Ахмед Доган и Бойко Борисов ти плащат, не харчиш свои пари...
15
Луда Велка
22.11.2009 15:08:05
0
0
"Сега ако разбера, че и Болен лично пише тук, ще се
гръмна.
Алооо, тук всички ли са луди?"
Можеш да се гръмнеш, няма кой да заплаче за теб и без това си луда, а от лудия и пияния бяга. Луди са, всички са луди и в Десант и в Скат, като започнеш от оня със слюнките по Скат и завършиш с главния редактор на десанчиците. В Скат има и други луди, дето май са били разни агенти, пък сега се плюнчат всяка вечер от екрана, че се наричат националисти, по-скоро са си просто глисти, дето не могат да летят, а само могат да пълзят.
"И още нещо - Болен Лидеров не се пордаде на Бойко Борисов, а на Ахмед Доган. Доган му плати да плюе на национализма и да се крие под стола си в НС всеки път,
когато чуе ДПС." Ето ти ги лудите, даже не могат и да пишат на български правилно, а какво да кажем за логическа мисъл, пълна простотия.
"българинът не е прост и ще ви накаже за предателството, като ви върне там, откъдето дойдохте."
Виж, кого ще накаже българинът вече се вижда от това, че Скат вече я гледат само такива като теб луда велке, вестника не струва и никой не го купува, даже и без пари да го раздавате. Какъвто редактора, такъв и вестника, то не че собственика е по различен, а да не говорим за двата летящи охлюва.

14
симо симида от смядово
22.11.2009 10:55:32
0
0
смядовска луканка от живата за тьпите избиратели на тьпата партия атака получихте я много бьрзо и не ви хареса очаквахте нещо по различно обещанията не са това което бяха а пак гласуваите за мурджовци другия пьт да ви е честит подарька от атака да си го ползвате дьлго време
13
Лудавелка
22.11.2009 10:48:36
0
0
Сега ако разбера, че и Болен лично пише тук, ще се гръмна.
Алооо, тук всички ли са луди? Нещо го обърнахте на другарски съд, смешници.
За Болен и компания - Атака беше Бургас, без Бургас няма Атака. Това е. Свиквате с тази мисъл, предатели на българщината.
И още нещо - Болен Лидеров не се пордаде на Бойко Борисов, а на Ахмед Доган. Доган му плати да плюе на национализма и да се крие под стола си в НС всеки път, когато чуе ДПС.
Колкото и да се опитвате да вмените обратното и да облъчвате хорато с лъжи, г-н Лидеров, българинът не е прост и ще ви накаже за предателството, като ви върне там, откъдето дойдохте.
12
Кой, кой е?
22.11.2009 08:16:13
0
0
“От движението обявиха, че ще бъдат непримирими към отсъствието на адекватни политики и към “Атака” като “най-опасно и грозно явление в съвременната политика”.”
ДПС сама посочва кой е правилния път. Идеите на Атака са правилното решение за българите, иначе “тука турско е било и пак турско ще е”
ДПС няма как да каже коя политика е адекватна, за тях е адекватна единствено тази политика която отговаря на техните интереси, а те вече знаем, че не са интересите на българите. Турците са друга кръвна група, групата на лошата кръв, групата на омразата и подлостта.
Това ми хареса.
"Обаче на хоризонта не се задава нещо ново."
Ако продължаваш да се правиш, че не знаеш какво се
задава, питай Касабов, той знае от кого колко е взел,
освен ако ти самия не си Касабов или пък може да си и
Ксабовица, личи по злобата и слюнките.
Касабов откъде имаш пари за мутренския Джип бре.
Киркор само те пита, щото Гарабет не казва, спотайва се
като бълха в цигански гащи."
А може би Искрен знае, но и той не казва, може пък той да е друга бълха. Циганските или ДПС- ските гащи са пълни със смрадливи бълхи, все паразити, а иначе дъжд от слюнки.
11
независим националит
22.11.2009 06:47:52
0
0
-


ЕЙ ЛУД ПОМИЯР ПРИЗНАЙ СИ


НЕ ЛЪЖИ ЧЕ СИ КЬОРАВ [cruel]


-
10
независим националит
22.11.2009 06:44:56
0
0
Защо Боленчо не е служил във КАЗАРМАТА ?

Защото е бил освидетелстван от специална военна
комисия за луд - НЕГОДЕН ДА НОСИ ОРЪЖИЕ .

Сега ми се прави кьорав този помияр . [cruel]
9
Искрен
21.11.2009 23:42:17
0
0
Не знам на кого да отговоря. Писалия под ник Манипулаторите. Дори не знаеш къде да напишеш прякора си.
В твоя коментар няма нито едно опровержение на това което съм писал. ДПС и ГЕРБ не финансират СКАТ! Те финансират вас - атакистите!
Къде виждаш злъч по Атака от страна на тримата визирани? Злъч и отрова идва само от Сидеров /вж. интервюто му с лъжи в един вестник, сега не помня името му/Касабов и Симеонов отговориха на пресконференция и в Паралакс! Ясно. С факти. Всеки има право да се разграничи, когато вижда как едно се говори, с единствената цел, за да те изберат а след това се прави точно обратното! Всъщност ти или които и да сте много добре виждате лъжите на Сидеров и как не спазва 20 си точки, но не искате да си го признаете. И кой е казал, че враговете на България са Атака и Сидеров? Враговете на България не са само Доган и Първанов. Те са просто на повърхността.
8
Джерман
21.11.2009 21:28:42
0
0
Вместо да коментирате тази декларация на двама достойни българи-пенсионери, вие се ръфате като селски песове. България над всичко. Вождът вече е политически пенсионер, водач на семейна партийка със затихващи функции.
7
До Киркор
21.11.2009 21:25:58
0
0
Eй , мърша. Не ме заплашвай.
6
До Помияра Гарабет от Киркор
21.11.2009 21:15:50
0
0
"А бе вижда, че е бяло, а му вика черно, кьори се от черното, ма
блее - не, това е бяло."
Това трябва да е по адрес на Гарабет, щото много му приляга.
"Пфу, тъпо племе! Долу Сайдера!"
За глутницата от Скат ли става въпрос, дето я води помияра Касабов ли. А нито Енчев, нито Симеонов са Сайдери, че да ги сваляш, Сайдер е Гарабет.
"Долу предателите!"
Предателите от Скат заслужават да са отдолу, под Доган и Първанов.
"Обаче на хоризонта не се задава нещо ново."
Ако продължаваш да се правиш, че не знаеш какво се задава, питай Касабов, той знае от кого колко е взел, освен ако ти самия не си Касабов или пък може да си и Ксабовица, личи по злобата и слюнките.
Касабов откъде имаш пари за мутренския Джип бре. Киркор само те пита, щото Гарабет не казва, спотайва се като бълха в цигански гащи.
5
Гарабед
21.11.2009 18:41:18
0
0
Тоя предишния е тъпо канче. Не виждаш ли бе бунак, че Болен Сайдеров продаде и предаде идеите си на Б.Б.? Ти тъп ли си, сляп ли си, глух ли си? Заради такива нискочели като теб стояхме пет века под робство. Абе вижда, че е бяло, а му вика черно, кьори се от черното, ма блее - не, това е бяло. Пфу, тъпо племе! Долу Сайдера! Долу предателите! Обаче на хоризонта не се задава нещо ново.
4
Манипулаторите
21.11.2009 08:19:09
0
0
Скат "Може да не можем, ама поне можем да пречим"
Искрен, ако въобще си такъв. Кажи, защо е цялата тази злъч по Атака от Касабов, Симеонов и Енчев, за парите ли е цялата работа "Не те ли е срам как толкова време СКАТ те финансираше?".
Не се притеснявай толкова, ДПС и БСП са платежно способни и добре плащат, ще си получите финансирането.
В предаването на Енчев и най-вече на Касабов хулите срещу Атака и Сидеров нямат край, а казваш, че си бил искрен.
Скоро Скат няма да я гледат даже турците и циганите. Телефоните обаждания са само от приятели на ДПС и БСП, а гласуванията на глупавите и предрешени въпроси на Енчев стигнаха до десетина. Даже самия Енчев се чуди, че гласувалите били учудващо малко, но за сметка на това гласуването било изключително показателно.
Вече почти всички, даже и тези от ДПС и БСП разбраха, че сте манипулатори и водите зрителите си към задънена улица, без изход, освен, ако за вас не е изход падане на подкрепата за ГЕРБ, разпад на мнозинството и идване на власт на ДПС и БСП без значение с кого.
Враговете на българите не са Атака и Сидеров, а Доган и Първан.
3
Искрен
20.11.2009 20:48:49
0
0
Сидеров, спри тази злост срещу СКАТ! И ти не си по-различен от Бай Ганьо! Балкански манталитет...
В. Симеонов не те псува, дори каза, че все пак Атака и СКАТ постигнаха целта си - свалянето на ДПС! Какво искаш от СКАТ? Има десетки медии за Вас.
Не те ли е срам как толкова време СКАТ те финансираше? Имай малко достойнство!
2
20.11.2009 20:20:26
0
0
Верни неща говорят ама пенсиите си дадоха гласа за Болен. Късно е чадо, резето щракна. Ха сега да търсим новия спасител.
1
Глутницата
20.11.2009 17:24:19
0
0
Много станахте бесните кучета в Скат! Касабов водач на глутницата, Енчев - подлайващ пес, Хаджиев и Симеонов - кучките в глутницата. ДПС - ски и БСП - ски псета.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки