БСП доволни от изборите в Руен и Дюлево


БСП доволни от изборите в Руен и Дюлево
Георги Георгиев, Пенко Атанасов, Атанас Зафиров и Аргир Бояджиев (отляво надясно) са доволни от резултатите на БСП
26 Октомври 2009, Понеделник


Мисля, че това са последните избори в Община Руен, на които ДПС печели без балотаж, това каза председателят на предизборния щаб на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в понеделник...


Автор: Лъчезар Лисицов

Мисля, че това са последните избори в Община Руен, на които ДПС печели без балотаж, това каза председателят на предизборния щаб на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в понеделник, в която участваха още областният лидер на червените Пенко Атанасов, бившият шеф на пристанище Бургас Аргир Бояджиев, както и общинският водач в Средец Георги Георгиев. Червените признаха, че са очаквали по-висок резултат в Руен, но изразиха и задоволство от това, че имат ръст в гласовете спрямо парламентарните избори през юли, за разлика от ГЕРБ, които се сринали наполовина.
В Община Руен спечели кандидатът на ДПС Исмаил Осман с 52,55 %. Кандидатът на БСП Андрей Храниславов е пети с 3,32 %, а човекът на ГЕРБ Хъкмет Сюлейман е с 3,04 %.
В село Дюлево (Община Средец) вотът не беше толкова политизиран, както в Руен, затова и хората избраха човекът, който ще си върши най-добре работата, обяви общинският лидер Георги Георгиев. Там спечели кандидат-кметицата на БСП Тонка Станчева със 196 гласа. Втори е кандидатът на РЗС и СЕК Георги Иванов съв 124 гласа, а трети е Атанас Желязков от ГЕРБ с 43 гласа.



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки