Живко Иванов става много важен


Живко Иванов става много важен
Живко Иванов
19 Септември 2009, Събота


Директорът на общинското предприятие "Спортни имоти, паркинги и гаражи" в Бургас - Живко Иванов, ще стане изключително важна фигура в следващите месеци, когато общината започва въвеждането на Синя зона за автомобилите в ЦГЧ.


Приходите от почасовия престой на автомобилите в задръстените улици, които се очаква още в началото да бъдат между 100 и 200 хиляди лева месечно, няма да отиват в частна фирма. Ще влизат директно в джоба на общината. Самото предприятие "СИПГ", макар и юридическо лице, няма статут на търговско дружество в смисъла на тези, каквито са "Хляб и хлебни изделия", "Бургасбус" и др. Така няма да се налага управителното тяло да решава как да се оползотворят постъпленията. Отговорен ще е Иванов, и то директно пред кмета Димитър Николов. "Имам му пълно доверие", каза градоначалникът. Това бил начинът да не се заподозре общината в корупционни схеми, както било в други градове.
Самият Иванов притежава две от най-големите агенции за недвижими имоти в региона, които е поверил на съпругата си, докато е общински служител, довериха запознати.


В категории: Общини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
си си
23.09.2009 18:40:26
0
1
Браво г-н Иванов! Честито !Радвам се ,че нови и млади хора поехте властта и действате с хъс- знаещи ,можещи образовани ,интелегентни и много тактични.Успех!
1
23.09.2009 18:36:40
0
0
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки