Пак бити хора в Айтос, пак няма задържани

Новината е видяна 20597 пъти
Добавена на: 19.09.2009 11:53
Брой 22
Автор : Мария Василева
 
Пореден жесток публичен екшън разпали страстите в града, но и този път полицията не намери читав свидетел, причината - МВР не се месело в улични войни
 
Не знам, какво още трябва да се случи в Айтос, за да се размърда най-сетне полицията тук. Следващият път някой ще отнесе куршум в главата и пак няма да има виновни, а случаят вероятно ще бъде покрит, както си му е редът! Гневните думи са на двама мъже, станали жертва на жесток побой, нанесен от група самозабравили се охранители. Николай Георгиев на 34 години и 35-годишният Живко Богданов са пострадали на 13 септември т.г. Три дни по-късно те се обърнаха към редакцията на вестник „Десант“, за да дадат гласност на случая. Но първо подадоха жалби в прокуратурата, тъй като вече не вярват на местното РПУ. Историята им е отразена в бюлетина на МВР като „хулиганско спречкване“, а като виновни за инцидента са посочени двамата помлени.


Конфликтът между приятелите на Васил Казаков и служителите на „Аркус“ не е от вчера. В града се говори, че между двете групи тепърва предстои разчистване на сметки. Само преди месец пред наш репортер Георги Янев обвини Христо (вляво на снимката), че се занимава с рекет и палежи. Ще го съдя за тези му думи, закани се от своя страна Христо. В средата е Живко със счупените ребраВсички грозни изстъплания в този град стават около денонощен клуб „Астел“, на площада, точно срещу сградата на общината, добавя 26-годишният Васил Казаков, който също присъства на разговора. Преди месец той ни разказа, как на 16 май т.г. шефът на охранителната фирма „Аркус“ Георги Янев го наръгал с нож в задните части без причина и пред повече от сто души сватбари и, как после в полицията скрили кървавия екшън. Докато той напразно очаква органите на реда да си свършат работата, хора от обкръжението на Янев пък размазали приятелите му Живко и Николай. За назидание. И за отмъщение, че Васил отказва да си оттегли жалбата. „Ще има жега – така ми каза Жоро Янев преди месец-два. И жегата започна“, обяснява младият мъж.  
„Не виждам, какво още могат да ми направят“, взима думата Николай и бавно сваля тъмните си очила, които го скриват. Гледката на обезобразеното му лице е стряскаща. От медицинския протокол, подписан от съдебен лекар става ясно, че мъжът е със счупена лицева кост в лявата част на главата, разпрани устни, на които има 3-сантиметров шев, кръвонасядания около очите, спукан череп.

Охранител на фирма „Аркус“ докарал Николай до това състояние. След първия удар не помня нищо, но свидетели твърдят, че Джъмбо ме е ритал в лицето, докато съм бил в безсъзнание, казва пострадалият


Живко е със счупени ребра и травми по главата. И двамата са със средно телесни повреди, което обаче не е отразено в полицейската преписка. До момента никой не ги е викал да дават показания, няма и разпити на свидетели.
„Беше около 3,00 часа след полунощ. С мен в „Астел“ бяха жена ми, Николай и приятелката му. Тъкмо щяхме да си ходим, жена ми се надигна да извика сервитьорката. Направи крачка към пътеката и се сблъска неволно с един от охранителите на Георги Янев – Станислав Андонов с прякор Джъмбо. Лицето му се изкриви от ярост и той я удари. Скочих да я защитя, но не можах да стигна до тях. Усетих удар в главата отзад, който ме повали. Братът на Джъмбо – Красимир Андонов и още един започнаха да ме млатят. Изобщо не знаех, че са били зад гърба ми. След няколко секунди до мен беше проснат и Николай“, спомня си Живко.
Николай пък само успял да се надигне от масата, когато точен юмрук на един от биячите го повалил на земята. При падането си, главата му се ударила в ръба на съседна маса и той припаднал. Докато бил в безсъзнание, Станислав, Красимир и още няколко души го ритали в главата, гърдите и лицето.
„Мислих, че са го убили, защото той не шаваше. Жените пищяха, викаха за помощ. В заведението имаше около 30-тина души, които направиха кръг около биячите, за да не го отнесат и те. Никой не посмя да се намеси, беше нещо страшно. Такава агресия не може да бъде оправдана с нищо“, разказва Христо Димитров - единственият свидетел, готов да даде показания в случай, че някой му ги поиска. Той бил с друга компания и пристигнал в бара малко преди боя. На влизане забелязал, че пред входната врата е паркирана полицейска автопатрулка. Това не го впечатлило обаче, защото по време на нощните смени униформените често се отбивали в заведението.  
Не мога да кажа, дали са били ченгетата вътре през цялото време или някой ги е повикал, но те се намесиха чак, когато Живко и Николай вече бяха станали на пихтия, добавя Христо. „Единият огледа обстановката и попита – някой да е видял какво стана? А зад гърба му надничаха Станислав и Красимир и хвърляха заканителни погледи към хората. Никой не се обади. Тогава аз посочих виновните. С огромна неохота полицаите ги поканиха на разговор в участъка, но хората на Янев заявиха пред всички, че в патрулната кола нямат намерение да се качват и ще отидат до полицията пеша. Бяхме втрещени, не знаехме какво става. Линейка откара Живко и дошлия в съзнание Николай в болницата, а техните нападатели излязоха спокойно навън с полицаите. На сутринта вече бяха на свобода и се хвалиха из града как са разказали играта на двамата приятели на Васко“, спомня си още Христов.
На следващия ден, на 14 септември, Живко бил уведомен по телефона от служител на РПУ-Айтос, че му е съставен акт за дребно хулиганство. После същият служител му предложил, за да няма отежняване на ситуацията, двамата с Николай да „драснат“ по няколко реда в управлението, какво се е случило през злощастната нощ и всичко да приключи като дребен акт на „спречкване“.
Като видели накъде отиват нещата, пострадалите си наели адвокат, който ги посъветвал да подадат сигнал до Районна прокуратура-Айтос. По двете жалби са образувани преписки с номера 1003 и 1004 от 16.09.2009г. „Имаме горчивия опит с Васил, разследването по неговия случай зацикли, наложи се да прехвърлят дознанието на РПУ-Руен, тъй като айтоската полиция отказа да работи по него. Очакваме, че и с Николай и Живко ще стане нещо подобно, затова ще пратим копия на сигнала и до Областна дирекция на МВР“, казва адвокат Димо Гочев. Той недоумява, защо полицаите не са извършили оглед на помещението още същата нощ, не са взели свидетелски показания на място, не са съставили списък на клиентите, видели мелето, нито пък са образували досъдебно производство, каквато е задължителната процедура при подобни групови сбивания с наранявания.
И този път опитите ни да разговаряме с началника на полицейското поделение Михаил Луков удариха на камък. През август го потърсихме за коментар по случая с наръгания Васил Казаков, скрит от медиите. Бяхме отпратени с мотив, че има следствена тайна. В сряда (16 август), през целия ден шефът бил на изпити в Бургас, обясниха ни дежурните в управлението. До редакционното приключване на тази статия, на мобилния телефон на Луков никой не отговаряше. Поради тази причина не успяхме да го попитаме, той наясно ли е, кой всъщност разпалва уличната война в Айтос и, защо подчинените му не правят нищо, за да я спрат, преди тя да е взела човешки жертви.

Ключови думи:

Bookmark and Share

брой коментари: 51 |  добави коментар
Вестник Десант   Вашите коментари »
 
Добавяне на коментар
Прякор

Коментар

Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант Вестник Десант
Вестник Десант
Slammen4o
Писал/а на: 16.09.2011 11:01
Djambo da go duhaВестник Десант
Terminator
Писал/а на: 01.11.2010 01:18
V Ajtos nqma mqsto za svadi i kavgi .
Grada e malak , a naprezhenieto e izli6no .

Da se trepqt v drugite gradove ,
nie sme po-civilizovani .
kasi6
Писал/а на: 11.09.2010 18:00
Проблемът е в РПУ Айтос,Прокуратурата и Съдът.Те от
край време си правят каквото си искат и
злоупотребяват
със служебното си положение:На обикновените хора се
правят на интересни и се чудят в какво да ги обвинят,за
да отчитат дейност,а на големите риби като Кютука,Феим
ит.н.им се кланят.Толкова престъпления са потулили
нашите полицаи и магистрати,толкова пари са взели
като
подкупи,че незнам дали в София като голям
град,тамошните магистрати са взели толкова.Говоря за
явни престъпления,с доказателства и с десетки
свидетели,но уви оправдават ги някои не стигат даже до
дело.Всеки в град Айтос помни и много са били лично
свидетели как преди няколко години Айтоската полиция
се саморазправи с няколко момчета,които дори не са
били обвинени в нещо,използвайки
"Качулките"(отряд за борба с организиранат
престъпност към НСБОП Бургас).Това е доказателство че
Айтоската полиция е покровителствана от
Бургаската.На
специално обученият и трениран отряд е била издадена
заповед да задържат няколко човека от Айтос,насочили
са ги къде да ги търсят и са им казали че е възможно да
бъдат въоражени.През това време 2,3 от момчетата били
на
кафе-Енерджи в центъра на града.Специалните части
нахлуха в кафето изведнъж(където имаше и много други
хора)насочиха се към момчетата(а преди да го направят
отвън айтоски полицай им показваше кои да
нападнат),веднага ги повалиха на земята(момчетата не
оказаха никаква съпротива,те дори неразбраха какво
става),биха ги и им сложиха белезници.След това са ги
отвели в РПУ Айтос и там е имало още някои задържани на
други места в града.В РПУ-то жестокият побой
продължава.Всички бяха с тежки телесни повреди,а едно
от момчетата със счупен череп(блъскали са му главата в
бюро)и множество фрактури по главата-в резултат на
което той едва не загуби живота си-след случилото се е
претърпял няколко животоспасяващи операции на
главата(получил е масивен мозъчен кравоизлив),а него
го познавам от близо-толкова е страхлив че изобщо не
става за престъпник и категорично не е такъв.Тези
момчета които изядоха боя за нищо(защото ако имаше
нещо срещу тях то все щеше да е заведено някъде и да се
образува следствие),всъщност служеха на Николай
Колев-заместник началник РПУ Айтос да ги обвинява в
нещо да ги привиква от време на време за справки и така
да отчита дейност и те като им писна да ги разиграват
постоянно и започнаха да не ходят при него когато ги
привикваше без призовка и той реши да им даде урок-да
им покаже кой е той.Е себичността и егото му замалко не
им костваха живота.Разбира се момчетата заведоха дело
но както става винаги в България неможа да докажат
нищо-въпреки че имаха много свидетели в центъра на
града.Никой дори обещетение не им плати,а "Пешкира
опраха"-от специалният отряд(макар че и те каква
винат имат-момчетата изпълняват заповед-да задържат
потенциално опасни престъпници-но половината от тях
ги уволниха,а в последствие и други бяха принудени да
напуснат спец.отряда.Така е в Айтос-ако не играеш по
свирката на ченгетата ядеш бой.Много отдавна Николай
Колев се е корумпирал,много хора са се оплаквали че им
е поискал подкупи,много следствия с доказателства
въобще не стигаха Прокуратура,много свидетелски
показания изчезваха някъде в бездънните му
чекмеджета, докато лошите му пълнеха все така
бездънния джоб.Как да се справи Айтос с
престъпността,побоищата и т.н. престъпления щом има
такива служители.Преди доста години Айтос беше
пропищял от един човек с прякор-Таралежа-доста пиеше и
се друсаше и всяка вечер а много често и през деня
правеше големи търкали в града-с който се разминеше го
биеше(Таралежа не ходеше сам имаше си
дружинка),трошеше цели заведения,прозорци-голям изрод
беше и най-вече беше човек на Николай Колев-за това
така и не влезе в затвора,а имаше стотици престъпления
извършени от него пред очите на стотици свидетели и
потърпевши ,стигащи до болница.Г-н Колев му окзваше
протекция в замяна на пари и сведения за други
престъпления извършени от негови приближени(от
дружинката му )както и от други хора.Така хем пари
печелеше Н.Колев,хем пък и дейност отчиташе-голям
хитрец,а пък Таралежа на свобода с години биеше
мирните граждани на града.Е Господ каил нестана,всяко
нещо си има край и след като Таралежа вече стана много
неудобен за Г-Н Колев същият го принуди да замине за
Испания и след известно време се чу че там е починал.От
мои източници знам че Г-н Колев се ползва от
протекцията на видни господа нагоре в йерархията на
властта и по тази причина още е на служба,макар че има
доста отправени обвинения от хора срещу него.
Докога аз и други като мен редови данъкоплатци ще
плащаме заплати на такива като Колев, а те да се гаврят
с нас.Докога смотаната ни Държава ще го позволява.И
моля същата тази Държава да не го наказва с по-нисък
пост в друго населено място,та това наказание ли
е(като
наказанието на бившият шеф на айтоската полиция
Михаил Луков-понижен в Сунгурларе-Браво).Той трябва да
лежи в затвора,за да има възмездие на всички
родители,чийто деца са пострадали сериозно от
неговите протежета.А на вас Господа депутати и
служители в системата на МВР(съжалявам че ни ви знам
имената да ги напиша тук)-дето идвате и ядете дебели
меса на язовира на Г-н Колев,ще Ви кажа само че знам
Държавата ни няма да ви накаже ,но и за вас "ГОСПОД
КАИЛ НЯМА ДА СТАНЕ".......

Писал/а на: 05.09.2010 11:48
30 40veka imalo e da ama ne 30 mi6ki strahlivci v Aitos police
mi6oceВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник Десант
Roki
Писал/а на: 02.06.2010 18:20
a be tez Aitozli gocho yanev djambo vsichkite na vremeto hodeha po boklucite kat kluchari a sega sa
golyamata rabota vzemete po edna traba i kat se pribira i pras po glavata mu i tolkova kvo se
obesnyavate imate smelost da govorite pred jurnalisti bi trebvalo i da imate smelost da gi nabiete
da znaech samo kakВестник Десант
xaxa
Писал/а на: 16.02.2010 14:20
Vsi4ki sa mnogo otvoreni i golemi biq4i kato sa v skapaniq Aytos.a v redkite slu4ai kogato sa v drug
grad sa tolkova tihi i skromni 4e glavite nagore ne si vdigat,nikoi nepoglejdat.Vsi4ki gi znaem
kakvi bqha i na kakvi se pravqt sega.I tqhnoto vreme 6te doide kakto stana s Rijata no pone toi
moje6e da se pohvali s dosta pove4e finansovi sredstva v sravnenie s na6ite psevdo mutri.
zorro
Писал/а на: 06.01.2010 23:47
stiga ste gi hvalili tez slonove i motoristi abe vie da ne se hvalite sami be mom4eta
Дон Пуцо
Писал/а на: 19.12.2009 04:11
Слона ще го сма4ка тва пещлеме,гаранция ше му разпори
анала
bokluka
Писал/а на: 19.11.2009 02:33
is4este te teq bokluci ot aitos nestava samo nekvi lapeta davi biqt 6to nevi sko4at kato ste trezvi
6to ni6to nema napraqt te vinagi debnat katoste piqn tak4e si napravete smetka ot tuk nasetne kakvo
6te pravite nese ostavqite davi potapkvat velikite imena na aitos o6te imate vlas i 6ans dasi e kato
edno vreme 4uvalsam za mnogo golemi izrodi vav aitos kakvo ebilo edno vreme sas vas trqbva i sega
dastane vieste o6te vav forma mom4eta
asf
Писал/а на: 17.11.2009 23:43
клоунът ще си тиВестник Десант
хаха
Писал/а на: 16.11.2009 14:01
малеее тука некви слонове , казаци , мотористи хаха цял
цирк си имали в айтос ,само клоун им липсва хаха
hihi
Писал/а на: 10.11.2009 18:27
qui tva dolnoto mi xaresa,neka da vidat koi sa Kazaka,Jivo Motorista,Slona,Ico,pokajete im,neka da
si poluchat zaslujenoto teq gadni kopelenca!Vie ste ...
(!) KOTEV
Писал/а на: 09.11.2009 17:56
TAKA VIE STE MOM4ETATA NA AITOS OT PREDI DESET GODINI VIESTE BILI CARETE VAV AITOS NESE PREDAVAITE
STANETE EDNO MNOZENSTVO VIESTE MNOG ISTE O6TE PO SILNI NQKO OTQH SI SEKANQT O6TE OT MNOGO GODINI
TOVAE4E GLEDAT DASTE SE PIQNI ZATVA VI MA4KAT ISE MISLQT ZA MORKOVITE NA AITOS NA4I GRUPATAE
IMENATAVI KOITOSTE SE O6TE NA VLAS VAV AITOS NAMERETE RE6ENIE POTOS PROBLEM VAV AS NESE PREDVAITE
NATES LAINQR4ETA DET SA D6LI POKRAI SELTA
vilito
Писал/а на: 22.10.2009 21:01
kato e stanal boq nikoi ne se e namesil vseki si mal4i a sega kato mina malko vreme mn hora
zapo4naha da govorqt ami kato ste bili tam i ste videli za6to ni6to nikoi ne e napravil? Nqma
zna4enie koi e bil vinoven dori da sa bili Jivo i priqtelq mu kakvo tolkova sa napravili 4e taka da
gi prebiqt sas razgovori ne stava li za6to vsi4ko trqbva da se re6ava sas boi? Golemite biq4i deto
nikoga nemoje6 da gi vidi6 po otdelno samo v grupi4ki se dvijat 6to ne izlizat po sami nali sa mn
silni? kato po4nali da rabotqt v nqkav sot i ve4e mn golemi barane nqmat
estet
Писал/а на: 21.10.2009 23:44
ne e vqrno 4e e kofti.sinioto mu otiva.abe kato go gledam taka da ne e ot kvartal strandja ,na
mangal mi bieВестник ДесантВестник Десант kak moje da se ostavi edno lape da go prebie taka hahahah baluk
lqlq
Писал/а на: 19.10.2009 17:55
male,male snimkata na mom4eto e mn kofti..
Приятел
Писал/а на: 19.10.2009 07:09
Мале НИкито е много зле!!Тоя Станиславчо,животеца му е
вгорчен,ужаст,Дано господ го
пази!!!Вестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник Десант
stopa
Писал/а на: 14.10.2009 22:32
stiga ste se bili selski gegi takiva ne vi li e sram ima po vajni neshta ot boq naprimer da
ocelqvame v tazi kriza i mizeriq vzemete se v race ne ste deca za vsi4ki se otnasq.
Петър
Писал/а на: 11.10.2009 19:45
perfekten
Писал/а на: 09.10.2009 16:53
da bi mirno sedqlo ne bi 4udo vidqlo kvo da pravi djambo da gleda kak prebivat brat ,,MI,,
liВестник Десант

Tuk mi se struva Djambo sam si pishe komentar4eta sas drugi imena,xixixix!!!
Ивчо
Писал/а на: 11.10.2009 19:41
по въпроса защо месят Аркус и аз се чудя?и още едно нещо
ми е мн чудно,кой и кога са душили брата на
Джамбо?хахаха,аз бях там и не съм видял такова нещо,ама
кой каквото му отърва тва пише!!Вземете се в ръце хора,и
не пишете глупости,всеки чул недучул каква точно е
историята,коментира...
baby
Писал/а на: 09.10.2009 16:59
zashto se namesva arkus vav filma nz ili taka im otarva kato dushat brat ti mn qsno 4e shte go
zashtitish nali
dqdo 2009
Писал/а на: 09.10.2009 16:57
tezi 2 sa bili mat piqni otkade taz versiq 4e sa udarili jenite im nz
dobriq
Писал/а на: 09.10.2009 16:54
eh maje na 35 god i pove4e ste stanali zasramete se be
perfekten
Писал/а на: 09.10.2009 16:53
da bi mirno sedqlo ne bi 4udo vidqlo kvo da pravi djambo da gleda kak prebivat brat mi liВестник Десант
петър
Писал/а на: 04.10.2009 22:11
ами бития да вземе да му предложи да се бият 1:1 ,но ми се
струва че тогава ще е бит доста повече.няколко лапета
скочили и го донабили .А какво трябваше да направи
човека който го е проснал 1-ви ? да го пази да не го бият
другите ли? хахаха ади стига леки работи.а за битите
нека им.като се напият все някой им е крив ,щом са
големи мъже защо двамата се направиха на едно
лапе.който търси намира
Стоян
Писал/а на: 04.10.2009 21:27
Прав е icaka само и единствено страхливците удрят когато
човек е паднал.Защо когато падна на земята всички
скочиха да го ритат,иначе никой няма смелост да му каже
нещо,ясно,че и той не е цвете,но поне си има някакъв
авторитет в града,без да има човек зад гърба си,като
някой други..
icaka
Писал/а на: 03.10.2009 12:14
puk komentari ot hora,koito se sramuvat ot imeto si i ne go pi6at ,za men sa prazni i ne
sustoqtelni.
icaka
Писал/а на: 03.10.2009 12:05
samo strahliv 4ovek moje da bie kogato drugia e padnal.napravo bie na ubivane,da ne bi da stane i
da go 6ibne v li4iceto.na4ina da se dokaje6 kato muj ne e tova.uvajenieto ti kum protivnika pokazva
kakuv si!
хахах
Писал/а на: 01.10.2009 22:07
ма тея тихомир и христо ангелчета били бре! а делата за
рекет и вандалщини с/у тоз тихомир а ? а това че всеки
уикенд са надрусани и се чудят кой да ги почерпи една
фанта .маи тва им е критерия за мъжество .ГЕРБ и по
точно васко казака с баща си се мъчат да им чистят
помията ама да видим до кога .боклука си е боклук и вони
даже в цветна опаковка !!!
xaxaxaxa
Писал/а на: 01.10.2009 21:47
vremee ee NSBOP dasee namesqtt vechee .. prii tqhhh nqmaa mamaaa ii tatii ..Вестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник Десант
Vankata
Писал/а на: 29.09.2009 14:47
Да бе печени били мале мале до къде е стигнала
заблудата на хората.Рекети изнудвания заплахи на това
печени ли му се вика. Аман от простотия
nqkoi
Писал/а на: 27.09.2009 23:12
бог да им е на помощ идват качулките
44444
Писал/а на: 27.09.2009 08:18
чета,чета и мога да кажа че някой от коментарите тук са
пълна порнография,как може така да се говори за Христо
и Тихомир те са толкова печени момчета,направо думи
нямам.....изкарват Г.Я. за невинен във всички работи,ами
случая със Васко,той беше награган,а въпросниа
господин твърдеше,че не е бил той...А по въпроса за
свидетелите,искам да кажа че свидетели няма защото
всички ги е страх да тръгнат срещо Аркус и Г.Я.така си
мислия аз де,...все пак МВР е с тях...
Vankata
Писал/а на: 26.09.2009 08:24
Искам да попитам от кога тея битите са приятели на
Казака хахахах. Тоя пумияр Тихомир и другия Христо
хапа до кога ще се измъкват безнаказано. Това е опит да
се намеси отново името на Георги Янев и веднага казват
че това е негово поръчение. Пълни Глупости ! А битият
охранител на Аркус от компанията на новия бос Тихомир
хахахаха, какво стана тогава? направиха ли им нещо.
Воина няма, има едни хора които трябва да се сложат на
място от полицията. И това са Тихомир и компания.
Заминават си мутренските годинки затова че нека се
осъзнаят че не могат да пикаят срещу вятъра !!!!!!!!!!!!!!! И
по този случаи искам да кажа че няма бита жена нито
намесена жена, стига сте писали пълни глупости. Не
намесваите напразно името на Георги Янев след като нее
виновен тои. На човека си му върви бизнеса не му
завиждаите. Трябва да се обърне внимание на групичката
на Тихомир дето рекетират и заплашват всяка седмица по
малките от тях за да ги черпят че те не могат да пият
сами щото няма лев маи. От тази група наи точния е Венци
(NRG) тои е наи свестен от всички
ах
Писал/а на: 26.09.2009 01:20
баси маняшкия град бил тоя Айтос.
само корави момчета бой тупалки нарко хапчета. тъжна
работа.полицията там що не вземат направо да я закрият
и без туй за нищо не става.
ох
Писал/а на: 25.09.2009 21:43
Статията представя само едната страна, а те тук са поне
три. Г.Я е Общия враг на Христо и Тихомир - нарко
хапчетата - протежета на Рижите/Рижата вече/ - те
рекетират и тероризират целия град. Отделно няма петък
и събота без побой в някое от заведенията - нищо че са
на публични места за полицията и прокуратурата - това
са частни въпроси и дребни нарушения на обществения
ред, които не се отразяват в справката на РПУ Айтос.
Така всеки пубер като се надруса и напие е потенциален
побойник и в резултат - боища всякакви и между всеки. В
случая един служител на Аркус извън работно време се е
ступал с приятелчета на Христо и Тихо, намерила се е и
количествено качествена подкрепа. Докато тоя джъмбо е
кидо, то пострадалите далеч не са такива и имат богата
история...... Защо обаче вместо да покажем виновните
институции, да не "ударим" и други хора?
Такъв зверски бой между другото рядко се случва да
отнасят невинни хора. Пострадалите са от категорията,
която трябва да бъде изнесена на носилка и има доста
хора, които биха се включили щото имат да връщат за
стари стари неща.

А на тези които ще трасират адреса от който е поустнато
горното: Не си губете времето с глупости.
m-m
Писал/а на: 25.09.2009 16:08
tova sa palni gluposti.znam za incidenta-da kajem 4e sam bila tam.parvo stanislav(djambo)ne e udrql
nikakva jena.na tezi dvamata im se nosi slavata 4e kato se napiqt se draznqt s koito im padne i v
tozi slu4ai se zahvanaha s krasimir-bratat na djambo.estestveno 4e mom4eto nqma da stoi i da gleda
kak biqt 18 godi6noto mu brad4e.bih kazala 4e si nameriha maistora.4esno kazano briqtelite na krasio
gi podrediha taka.a te sa hlapeta.
jjj
Писал/а на: 24.09.2009 22:16
незнам ама момчето е много зле,и според мен тоя който
се е бил трябва да си понесе наказанието.Къв е тоя
Айтос,кви са тея работи дето стават,къде е
полицията...има ли изобщо полиция....
ghsd
Писал/а на: 24.09.2009 21:41
Това са най-големите пиянки на Айтос. Време беше да си
го отнесат. А относно статията - пълна глупост. Само ще
кажа, че след инцидента никой от присъстващите в
заведението не искаше да даде показания. Може сами да
прецените каква слава им се носи на господата..
ти
Писал/а на: 24.09.2009 18:25
що, другите да не ги знаеш?
az
Писал/а на: 24.09.2009 15:39
tes i osman nzZ koi ste no ste palni palq4ovci .....
mamunkata
Писал/а на: 23.09.2009 19:28
ole ole ole az sam potresena kfi rayti kfo en6ty....ami normalno...nali v aitos se se praqt na
golemi majagi i negi ebe ako ima edno lesnu 6te se biqt seki den priqteli ne priqteli nikoi ne
priznavat...baxti lekite xora...naistina nqmam dumi tfa e ne6ty ujasno...tiq boi6ta sa seki petak
ili sabuta....v aitos vaop6te ima li MVR zada gi prekrati...u6 mnogo zapla6vaxa policaite neznam si
kfo i nakraq kfo se okazva 4e nevar6at nikfa rayta....ne ne ne nemoga da go powqrwam...naistina li
imame takiva xora v na6iq grad...da prebivat 4owek za nqma ni6ty...ole smqtai....ebax gi v gaza
si4kite...izrodi neme ebe dali 6te me poznaite koq sam ili koi sam neme ebe...6i va iba v izrodite
nesi na4esaxte krastite
veeeeeВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник Десант
mamunkata
Писал/а на: 23.09.2009 19:28
ole ole ole az sam potresena kfi rayti kfo en6ty....ami normalno...nali v aitos se se praqt na
golemi majagi i negi ebe ako ima edno lesnu 6te se biqt seki den priqteli ne priqteli nikoi ne
priznavat...baxti lekite xora...naistina nqmam dumi tfa e ne6ty ujasno...tiq boi6ta sa seki petak
ili sabuta....v aitos vaop6te ima li MVR zada gi prekrati...u6 mnogo zapla6vaxa policaite neznam si
kfo i nakraq kfo se okazva 4e nevar6at nikfa rayta....ne ne ne nemoga da go powqrwam...naistina li
imame takiva xora v na6iq grad...da prebivat 4owek za nqma ni6ty...ole smqtai....ebax gi v gaza
si4kite...izrodi neme ebe dali 6te me poznaite koq sam ili koi sam neme ebe...6i va iba v izrodite
nesi na4esaxte krastite
veeeeeВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник ДесантВестник Десант
Осман
Писал/а на: 23.09.2009 13:16
ай да ви.... писна ми от тоя депесарски ченгеджийски
град и мутрите в него.Що никой не пише за турската
наказателна бригада дето плаши,пали къщи и притиска
хората да гласуват за ДПС на всички избори.Всичко
става под носа на тоя Луков,който е безсилен да се
справи и козирува на всички депесари,зада му е мирна
главата.
ааааа
Писал/а на: 22.09.2009 21:28
ехе върха на глупостта..няма нищо общо с
истината..такива селски „биячи",минали трийсетте си
мислят,че са "вървежни" и всеки път като излязат
из заведенията в града правят по някой
"панаир",после полицията им била виновна,тоз им
бил виновен,ония им бил виновен,на тях им пречи селския
мантаталитет и алкохола..
Тес
Писал/а на: 22.09.2009 16:57
http://www.lex.bg/bg/news/view/7160

Писал/а на: 22.09.2009 16:55
Поздравления за автора на статиите.Малко са тези,които
пишат смело и защитават гражданите,търсейки
истината.Дано не Ви прекършат,че има полицаи бивши и
настоящи,които не се спират пред нищо.Не знам на кого
да вярвам вече.

Тес
Писал/а на: 22.09.2009 16:34
Има два варианта според мен-Луков или е супер
некадърен,или е много обвързан с Г.Янев.И в двата
случая просто не му е мястото там.Да го махат и да му
търсят отговорност.

PS М/у другото историите са действителност и не са
единствените-дори да изглеждат фантастични.Аркусчии
се чувстват господари на реда в града,но да ме
извинят-много са смешни.Не им отива.Не правят панаири
поединично-винаги колективно.Мъжкари-какво да ги
правиш-толкова могат.
bbbb
Писал/а на: 22.09.2009 14:45
До драскача на статията: започни да пишеш фантастика с
елементи на драма и екшън, успехът е гарантиран! И един
въпрос - как сътвори тази небивалица, роди я напъвайки
се в тоалетната ли ;-)
аха
Писал/а на: 20.09.2009 17:11
А каква е истината? Някой официално ще каже ли?
aaaaa
Писал/а на: 20.09.2009 14:03
еба.и глупостите .тоз който го е писал сигурно има 6+ по
свободни съчинения.Няма ништо общо с истината.май тук
се търси само сензация


Последни статии
15:27 Откраднатият паметник на Никола Ракитин в Плевен бе възстановен отново
14:24 Сензационно: Откриха две нови тайнствени „камери“ в Хеопсовата пирамида
11:51 Бургаски зограф спаси безценна икона на Божията майка
20.10.2016 19:31 Ще се превърне ли Старият континент в Еврабия
20.10.2016 16:56 Чудо невиждано: Свързват два града с веломагистрала
20.10.2016 15:30 Военните полицаи вече ще може да използват сила
20.10.2016 14:39 Шокиращо! Най-бедният край на България е... Шуменският
20.10.2016 12:32 ПФ: Правителството трябва да реагира на скандалните изявления на Ердоган
20.10.2016 11:34 Бургас и Варна си мерят гигантските зеленчуци
20.10.2016 11:24 „Керамиката разказва“ в бургаския археологически музей
20.10.2016 11:05 Кубрат се оказа най-събуденият български град
20.10.2016 10:49 НС по следите на картела в бизнеса с горива
19.10.2016 19:34 Със стари носии под земята върху шарени черги
19.10.2016 12:11 В Чепеларе стягат първи фестивал на картофа
19.10.2016 11:50 Димитър Байрактаров: Има ли ползи за България от споразумението с Канада?


»
 
Времето »