Тихомир нарязал жена си на парчета... от любов


Тихомир нарязал жена си на парчета... от любов
Вивиана Асса приема поздравления от заместник кмета Лорис Мануелян, новия шеф на полицията Милен Димитров и заместника му Калоян Калоянов (отляво надясно)
16 Септември 2009, Сряда


Семейство хубаво, здраво и приятно. Мъж, кротък, тих и възпитан. И името му такова, Тихомир. Толкова мил и всеотдаен, че взел майчинството, докато неговата съпруга правела кариера и да сменя памперси изобщо не й било приоритет.


Автор: Веселин Максимов

Направо – двойка за пример.
Не било баш така, обаче. Оказало се, че за хубавия и внимателен мъж, изразът „под чехъл” бил изключително мек и ласкателен. Той направо бил роб на тираничната си жена. Която го подтискала по всякакви начини, дори се гаврела с неговото образование. Той имал средно специално, тя – полувисше. Огромна разлика, нали?
От тормоза Тихомир се спасил по класическия начин. Намерил си любовница. Хубава колежка, от неговата месторабота, която го  карала да се чувства мъж, пич, готин и значим. Срещали се в следобедите. В нейната квартира, невъзможно било у тях, всички съседи щели да се втрещят от шок! Той, примерният съпруг и любящ баща…
Жена му, обаче, разбрала и се сещате какъв ад настанал в къщи. В панелния тристаен апартамент, до момента така старателно крил унижението, царящо в него. Той решил да приключи със случката достойно. „Ще отида дървосекач в Коми, така ще прекъсна извънбрачната връзка, а и пари ще спечеля”. „Отивай, ти и без това за друго, освен да сечеш дърва, не ставаш” – предположете, че бил отговора на нежната половинка.
Съдбата, обаче, решила другояче. Заминаването за студената и дива съветска република се отложило и дошъл Пъви май, „бойният празник на труда”. Тихо обявил, че ще празнува с колеги от предприятието (сред които, сещате се, неговата любовница).
И настанал грозен скандал, благоверното чудовище го нападнало с ютията. И бясът, подтискан с десетки години се отключил...
Силните му ръце, които толкова нежно галели детето, стиснали гърлото на съпругата и стискали, стискали, стискали....докато измежду тях не  се отцедила и последната капка живот.
В този момент съседката звъннала, за глупости, а след като я изпратил, видял на пода в кухнята, до работещата пералня, безжизненото тяло. Дошла паниката. Тихомир в просъница го нарязал с трион на малки парчета, разпределил ги в найлонови торбички и заровил из местности край Бургас.
Как са го хванали, ще разберете от новата книга на журналистката Вивиана Асса „Любовни убийства”. В нея авторката е събрала 36 истории, на най-кървавите и брутални престъпления, причина за които е най-красивото човешко чувство – Любовта. Писала е за тях през последните 15 години, преживявайки заедно с осъдените, техните жертви и близки, целият ужас на стореното и последвалото възмездие. А горната история е първият й сблъсък с умопомрачителната равносметка, докъде би могла да доведе страстта между двама.
Първоначалният тираж на книгата свърши още на промоцията, което означава, че е написана увлекателно и разказва за истински човешки съдби.
Препоръчваме ви да се запознаете с тъмната страна на любовта, представена в 36 истории от Вивиана Асса.


В категории: Образование

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки