"Черноморец" заприлича на евро гранд - по цената на билетите


Красимир Балъков и компания пуснаха билети по 20 лева, май искат окончателно да изгонят феновете си от стадион "Черноморец"
14 Септември 2009, Понеделник


Шефовете на "Черноморец" Бургас удариха задниците си в тавана. Непрестанните им опити да копират политиката на евро грандовете се увенча с успех по един компонент.


Автор: Росен Петров

Че подопечните на Красимир Балъков са на светлинни години от зрелищната и атрактивна игра демонстрирана от отборите-еталони за "акулите" е видно с просто око напук на безбожните пари, наливани за щяло и нещяло с цел задоволяване на прищявки.
Входните билетчета за стадион "Лазур" в едноименния бургаски комплекс гонят ценови рекорди в момент на всеобща стагнация. С днешна дата най-евтините от тях бяха  на стойност 5 лева за страничен сектор, а към центъра на трибуните – между 7,10 и 20 лева. Да не говорим, че 200 кинта е да седнеш в кожения ВИП сектор. Няма лошо, ама на какво отгоре!
Разочаровани запалянковци ни сигнализираха, че са имали желание да си купуват билети по 5 лева, но са ударили на камък. Затова се чевствали излъгани.
"Отивам на касата и поръчвам от най-евтините билети и директно ми се заявява, че няма да ми се дадат. Ако съм искал, имало от 7 лева нагоре. Едно се пише и казва, а съвсем друго се прави. Рекет отвсякъде", споделя Стойчо Иванов, един от поредните ощетени.
"Евтините свършиха просто. Не сме запознати на кой е отказвано и на кой не. Сигурно е едно - че са се купували масово по пет лева билети от началото на сезона, а хората са сядали не на отредените им места, а на по-скъпи", коментират от бургаския клуб.
Излиза, че запалянковците сами трябва да се контролират на полупразния стадион при домакинствата. Не е ли това работа на стюарди и хора от тима, обаче? Явно Красимир Балъков и компания се взеха много на сериозно и си помислиха изведнъж, че пълнят сърцата и очите на верните си поддръжници както в Бундеслигата, с която се мерят някои хора на заплата при Митко Събев. Същият пък безрезервно им вярва и купува чинно, каквото му се поръча. После стадиона, явяващ се по-скоро мека на "Нефтохимик", а не на "Черноморец", бил празен. Как да бъдат накарани бургазлии да повярват на сладки приказки за светло бъдеще, след като в любимия им тим българите (а какво остава за бургазлии) са малцинство.
"Отдавна сме се отказали да ходим на мачовете. Първо, това не е стадиона на Черноморец. Второ това не е нашият  „Черноморец“, който бихме искали да бъде и трето, историята сега ми прилича много на тази в Нафтекс преди пет години при италианските треньори Клаудио Масели и Салваторе Бианкети. Когато пак се изсипваха безбожни пари за нищо", споделят запалянковци на най-стария бургаски футболен тим.


В категории: Спортен дух

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Акула
25.09.2009 11:11:22
0
0
Това е всичко друго но не и Черноморец.Пералня на пари.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки