Развод по милионерски


Развод по милионерски
Соня и Динко Диневи демонстрират отлични отношения до миналата година. На последния коктейл на братята обаче, двойката не посрещаше заедно гостите си
05 Септември 2009, Събота


Любителите на жълти сапунки, наред с нескончаемите турски сериали по телевизиите, следят с интерес и драмите в семействата на двамата морски братя Диневи



Автор: Пролетина Николова

В богатите държави милионерите са хора на честта и джентълмени. Не че не изневеряват и не че не се развеждат веднъж и още веднъж и след това още много пъти. След като мъж милионер се насити на една жена обаче, или обратното, обикновено връчва на доскорошната си половинка определен вид бизнес и така дискретно я отдалечава от себе си. Тя е доволна, защото продължава да има стабилни доходи, макар и встрани от бляскавия живот на доскорошния си съпруг или съпруга. Но това се случва наистина в общества с богата култура и традиции. В България, където милионерите се появиха не вследствие на дългогодишно натрупване на капитал и честен труд, не и дори на някакво успешно завършено образование, а благодарение на власт и съответната й употреба, дори и при разделите в богатите семейства нещата се случват обикновено не джентълменски, а с типичен роден манталитет.
Тези дни любителите на жълти сапунки, наред с нескончаемите турски сериали по телевизиите, следят с интерес и драмите в семействата на двамата морски братя Диневи. И това никак не е случайно, защото в случката при Диневи има нещо толкова турско, османско, че чак Доганско. Историята е всъщност следната.
Големият брат Динко Динев (44), който от години неизменно демонстрираше поредната си жена Соня (от която иначе има две деца, без да са сключвали брак), взел, че миналата година си намерил любовница. Това е красивата Мария Цветкова, тогава едва на 19 години. Заварката между двамата, както разказва мълвата, станала веднага след като Мария грабна титлата на конкурса Мис Плеймейт’2008, където разсъблече всичко, което можеше да се съблече. Именно такава бездрешна си я харесал милионерът Динев. Вероятно не е имал никакъв проблем да й изложи чувствата си и да спечели нейните, понеже, знае се, че миските у нас не се нуждаят от специално ухажване, защото са съгласни по дефиниция. Независимо колко възрастен е ухажорът. Даже колкото по-стар и по-богат е, те стават толкова по-съгласни.
Аферата между брат Динев и Мария в началото тръгнала дискретно, но постепенно Цветкова все по-често започнала да се застоява в покоите на милионера в гр. Свети Влас. Накрая и се пренесла там. Буквално пред очите на официално живеещата с Динко Динев - Соня.


Доган натири бившата си жена Ширин по такъв начин, че нито един репортер да не може да стигне до нея



Приликата с историята на Ахмед Доган (55) е направо уникална. Точно по същия начин, след като представи прелестите си пред публика на едно ревю, организирано от Дарина Павлова през 2001, 19-годишната тогава манекенка Алтен Алиева беше страстно залюбена от Сокола. Той първо й назначи охрана, която да я взима от училище, а след като с трепет изчака да мине абитуриентският й бал, веднага я направи своя любовница. Не се чу тя да се е дърпала. Даже напротив. Алиева почти на момента се премести във вилата му – прословутия Сарай в полите на Витоша и заживя под един покрив с него и официалната му жена Ширин Карнобатлъ.

Мария първо грабна титлата на конкурса Мис Плеймейт’2008, а след това и сърцето на Динко Динев


Развръзката при Динко Динев и Соня също следва стъпка по стъпка случаят с Доган и Ширин. След като поживяха известно време в троен състав, Доган натири жена си по такъв начин, че всички опити на репортери да разговарят с нея се удряха в огромния й страх. Чу се, че за да живее и се изхранва, започнала работа във фабрика за безалкохолни напитки. Детето им остана на грижите на новата млада кака Алтен. След толкова години заедно, към днешна дата, има вече данни, че Доган се е наситил и на нея и си е намерил нова, още по-млада хубавица. При богатите и властни личности е така – меракът за по-младо расте право пропорционално с годините. Например през 1998 милионерът Иван Зографски (тогава на 88 години, сега покойник) подслади старините си като се заигра с 18-годишната по това време Росица Новева.  
Но да се върнем на нашите герои от Свети Влас. След като поживяха известно време в триъгълна компания, в началото на август т.г., на поредната си ежегодна тузарска вечер в Свети Влас, Динко Динев вече посрещаше гостите без Соня. Тя бе натирена някъде встрани. Според сайта www.bulgaria-news.bg, по средата на луксозната вечеринка, Соня била видяна разплакана в дамската тоалетна и със синини от скорошен побой да бъде успокоявана от приятелка.


Според слуховете в Несебър, съпругата на Йордан Динев Зорница също се  прибрала при родителите си


Сайтът твърди, че тя вдигнала скандал на Динев, заради изневярата. Резултатът от поведението й бил, че малко след полунощ, когато купонът все още не бил свършил, охранителите на Диневи били забелязани да изнасят багажа на Соня и на Зорница – жената на по-малкия брат Йордан, навън.
Не след дълго двете момичета се метнали върху един автомобил и напуснали завинаги комплекса. Говори се, че след като Динко прехвърлил чувствата си към по-младата плеймейтка, започнал да агитира брат си също да си намери нещо младо и да приключва вече с проточилата се връзка със Зорница. Вестник „Десант“ потърси официален коментар от двамата братя милионери, но такъв ни беше отказан. С тази тема вече се прекалява, това мина всякакви граници, затова категорично заявявам, че коментари, свързани с личния живот на семейството, няма да има, каза пресаташето на „Диневи груп“ Биляна Боянова.


Алтен е новата звезда в харема на Ахмед Доган. Докога ли?



Йордан има три деца, които са все от Зорница. Докато Динко има досега три брака и общо пет деца. В момента Соня е в жилището си в София, макар че родом е от Ботевград, и избягва да прави изявления. Зорница е при родителите си в Несебър. Съдейки по историята на Доган, най-вероятно подир някоя и друга година и Мария ще последва съдбата на Ширин Карнобатлъ и на Соня. Само че засега тя, както всяка друга миска, запленена от парите на богатия чичко, има съвсем други мисли в главата си.


В категории: Анализи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки