Кметове на кървави борби в Св. Влас


Кметове на кървави борби в Св. Влас
Емил Захариев от Русе буквално премаза чеченеца Хасан Усманов /проснатия на земята/
08 Август 2009, Събота


Амфитеатър „Арена“ в Свети Влас се оказа тесен, за да събере стотиците любители на свободните боеве. Кървавото шоу бе организирано за десети път от българската ММА федерация с президент Любен Джубрилов.

Автор: Мариан Николов

За да видят юбилейната гала вечер по обединени бойни изкуства, на едно място през уикенда се оказаха кметовете на Поморие Петър Златанов, на Несебър Николай Димитров и на Свети Влас Иван Николов. Сред публиката бяха забелязани още Силвия от последното издание на телевизионното риалити Сървайвър, топ манекенки, културисти, бивши боксьори и борци.
На ВИП ложите пък се бяха настанили президентите на сръбската и българската вале тудо федерации, както и ръководствата на самбо федерацията, федерацията по карате киокушин, представители от редица спортни клубове. Между тях бе натурализираният американски боец, участник в най-популярната верига по смесени бойни изкуства UFC - Джес Лаудин -Джокера. Шефът на федерацията ММА Любен Джубрилов обаче не присъства на спортното събитие.
Бойният турнир предложи на феновете общо 13 срещи, от които две по аматьорския правилник и три с международно участие. Зрелищните боеве продължиха до полунощ. В тях се откроиха бойците от Русенската школа, с победи си тръгнаха участници от Стара Загора, Свети Влас, Асеновград, Търговище и Хасково. Истински спектакъл направи 93-килограмовият Емил Захариев от Русе, който победи чеченеца Хасан Усманов с ключ на ръката. 


В категории: Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки