7ми Август, Бургас - METROPOLIS VOODOO : JOHN DIGWEED


7ми Август, Бургас - METROPOLIS VOODOO : JOHN DIGWEED
03 Август 2009, Понеделник


На 7ми август Бургас ще бъде разтърсен от един от най-известните DJ'и в света -  John Digweed, смятан за DJ с едно от най-влиятелните творчествa ще разбива публиката на централния плаж в Бургас


На 7ми август Бургас ще бъде разтърсен от един от най-известните DJ'и в света -  John Digweed, смятан за DJ с едно от най-влиятелните творчество ще разбива публиката на централния плаж в Бургас на сцената на Beck'sperience. Почитателите на електронния саунд ще могат да се наслядят на сетове не само на един от най-добрите UK DJ'и, но и да бъдат подгрявани от изключително талантливите български диджеи Jassen Petrov, Smurf и DJ Steven.

Култовият диджеи ще се срещне лично с някои от своите фенове, благодарение на спонсорите на събитието Becks.

Гостуването на Джон Дигуийд е част от музикалния проект Beck’sperience’09, чрез който немската марка бира организира традиционно за своите фенове уникални музикални събития и ги среща с някои от най-горещите имена от световната, европейска и разбира се, българска DJ сцена.

В ефира на Алфа радио и радио Нова феновете имат възможност да спечелят билети за предстоящото парти. Уникален бонус към безплатния вход ще бъде и възможността за лична среща с Джон Дигуийд. За да си осигурят Meet & Greet с един от най-актуалните DJ-и в момента, феновете ще трябва да отговорят на въпрос в радио игра. Раздаването на наградите в ефира на Алфа радио ще се случва в часовете от 11.00 до 12.00 ч и от 15.00-16.00, в предаването „Работно време”.

Грабвайте парти-аксесоарите и бегом към едно от най-горещите партита за лято 2009 !

7ми Август, Бурагс, Централен плаж




0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки