Публика на райе


Публика на райе
Гого Найденов обра овациите на публиката с фланелка, на която собствената му съпруга Ева разкрива необичаен за възрастта й сексапил, но този път трябва да дава пример с моряшка тениска
31 Юли 2009, Петък


Извън Летния театър на пет места в града ще има инсталирани екрани и тонколони за безплатно включване в „Бургас и морето“
Утре вечер стартира 27-то издание на конкурса „Бургас и морето”.


Автор: Диана Славчева

Тази година организаторите от Община Бургас са се постарали да оставят у публиката незабравими спомени от двете фестивални вечери. Още на входа на всеки, който е отделил между 10 и 16 лв., за да си купи билет, ще получи класическа моряшка фланелка и песнопойка с текстовете на лиричните конкурсни песни. Идеята е по даден знак публиката да нахлузи синьо-белите раирани тениски и салонът на театъра да добие вид на развълнувано море. Изненада ще има и за тези, които ще останат извън стените на Летния театър. На пет места в града – до Часовника, на Тройката, на ъгъла на „Богориди”  и „Цар Симеон I”, на терасата на Морската градина и до самия Летен театър ще бъдат инсталирани големи екрани и тонколони, на които ще бъде пуснат плейбек и текста на култовата песен на Тони Димитрова "Ах, морето". Към 22.30 ч. ще стартира масово надпяване, като идеята е това караоке да се превърне в генерална репетиция за последващо включване в книгата на рекордите "Гинес".
На 1 август популярната денс формация SNAP ще взриви с рецитала си залата, докато тече гласуването на журито и публиката, което ще класира на призовите места най-добрите песни от конкурсната програма. Звездният старт на бандата е поставен в началото на 90-те години, когато хитът им "I’ve got the power" превзе всички световни чартове и дискотеки. Могъщият им вокал Турбо Би е запазил най-големия апартамент в хотел „България”, за да може да настани охолно 170-килограмовата си двуметрова снага.
На следващата вечер, след изпълнението на трите песни-победителки, на публиката и зрителите предстои среща с легендарния Васил Найденов, който се спря на този форум за първия си голям самостоятелен концерт с най-големите си хитове, правен от 80-те години насам. Удоволствието ще е пълно, тъй като голямата звезда избра да му акомпанират музикантите от «Горещ пясък».
Сценарист на тазгодишния конкурс е Ивайло Вълчев, син на именития бургаски поет и текстописец Ивайло Вълчев, а режисурата е дело на Наско Генов. С голямо вълнение очаква първата си изява като водеща неколкократната призьорка от „Бургас и морето” Тони Димитрова. Неин партньор на сцената в двете конкурсни вечери ще бъде актьорът Асен Блатечки, който трайно се установи в гримьорните на бургаския театър „Адриана Будевска".


В категории: Парадокси

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Николина Джендова
03.08.2009 10:16:25
0
0
Не исках да се включвам с коментар на това място, защото да се коментира заслужава статията "Бургас, морето и друго няма",браво на авторката и на главната редакторка Катя Касабова.Бургас се нуждаеше отдавна от такъ вестник на истината, на това казвам патриотизъм. Телевизия СКАТ е пълна с отрицание и екзалтация, от които ми идваше твърде много. Вестникът е хубав и тук е мястото да поздравя Г-н Валери Симеонов, разбрах, че той го спонсорирал по емблемата на телевизията, която е на първа страница.
2
истински бургазлия
02.08.2009 13:22:52
0
0
Готин, от написаното личи, че ти твоя осил още не си го извадил от задника си. Леко бе, мен, ще се задавиш от толкоз много плюнка, ще се задушиш от толкова комплексарска злоба. Щеше да е къде по-възпитано, да беше написал своята гледна точка, без словестна мастурбация. Ама за кретени като теб това е трудно, а? /обяснявам защо си пълен кретен - ти даже не си уцелил статията, която е трябвало да коментираш/ :)
1
Стефан С тоянов- БУРГАЗЛИЯ
01.08.2009 18:53:21
0
0
Какво да очаквам от един парцал наречен вестник след като в него не работи нито един истински бургазлия.Главен редактор тополовградска циганка собственик търговищски помиар.И тези хора тръгнали да ми говорят колко ненужен конкурс е БУРГАС и МОРЕТО и как да е нужен като същите тези хора до 30-та си година ходиха с осил в задника.Крайно време е всички селяни да си от идат по родните места и да оставят БУРГАС НА БУРГАЗЛИИ
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки