Кантора Десант

Когато компетентните органи отказват съдействие Когато компетентните органи отказват съдействие
Имам вилно място край село Големо Бучино, преди няколко години си построих и къща с тенденция да се преселя там да живея, след като се пенсионирам.
прочетено 688 пъти

Наследяване на имущество след смъртта на съпруг/а Наследяване на имущество след смъртта на съпруг/а
През август 2015 г. съпругата ми почина. Аз останах да живея сам в апартамент, който е строен по време на брака ни - съпружеска имуществена общност (СИО).
прочетено 2525 пъти

Спорове по Закона за етажната собственост Спорове по Закона за етажната собственост
Член съм на Управителния съвет на жилищна строителна кооперация (ЖСК), в която живея. Сградата е на 4 етажа, има два входа,
прочетено 931 пъти

Може ли родител да продаде имот, без децата му да са уведомени Може ли родител да продаде имот, без децата му да са уведомени
Живея от 15 години в чужбина. Преди година-две на майка ми откриха тежко, нелечимо заболяване. Тъй като нямаше как да напусна работа, наех в България жена,
прочетено 970 пъти

Право на ползване върху жилищен имот Право на ползване върху жилищен имот
Собственик съм на апартамент, върху който има учредено право на ползване. Ползвателят обаче не живее в жилището, а го е преотдал под наем.
прочетено 4865 пъти

Право на глас в чужбина Право на глас в чужбина
Прочетох в сайта на в. „Десант” интервю на Христиан Митев по повод промените в Изборния кодекс. Там разбрах, че той е един от авторите на закона.
прочетено 840 пъти

Отказ от дарение. Възможно ли е? Отказ от дарение. Възможно ли е?
Преди много години прехвърлих апартамента си на сина ми под формата на дарение. Той създаде семейство, роди му се дъщеричка, след което двамата с жена му се разделиха.
прочетено 1211 пъти

При строителство на завод в частен имот При строителство на завод в частен имот
След смъртта на майка ми намерихме нотариален акт за парцел в родното й място Монтана. Разбрахме, че на този парцел днес има построен завод.
прочетено 668 пъти

Делба на земя, когато един от собствениците е в неизвестност Делба на земя, когато един от собствениците е в неизвестност
Наследница съм на малко земеделска земя от моя дядо, който е родител на моя баща, но не мога да получа дяла си поради следните пречки:
прочетено 671 пъти

Обезщетение при пенсиониране на съдружник в ООД Обезщетение при пенсиониране на съдружник в ООД
Фирмата ни е ООД. В нея сме четирима съдружници. Всеки от нас заема определена длъжност по трудов договор. Предстои пенсиониране на двама от съдружниците.
прочетено 841 пътиПоследно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки